Ultimatum s Poljuda: 'Nećemo nastaviti HNL'

Izvanredna skupština Hajduka održana je samo dan poslije velikih optužbi predsjednika Hajduka na račun suca Brune Marića i najmoćnijih ljudi hrvatskog nogometa.

30.8.2011.
17:30
VOYO logo

"Sazvali smo izvanrednu Skupštinu HNS-a preko Paške Viđaka, a ako se ne održi, sigurno nećemo igrati utakmice hrvatskog prvenstva. Nećemo se povlačiti", izjavio je Hrvoje Maleš, koji ne misli odustati od najavljene borbe.

"Još od 1. svibnja upozoravamo na nepravdu koja nam se nanosi. Imali smo sastanak s predsjednikom Udruge Prve HNL, ali nismo ozbiljno shvaćeni, stjerani smo pred zid i sada smo spremni učiniti sve da se to više ne događa", dodao je Maleš, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je čelni čovjek poljudskog kluba riječ, dvije posvetio i reprezentaciji.

"Ako ćemo u kvalifikacijama za SP u Brazilu dobiti reprezentacije iz 2. i 3. jakosne skupine, za iduće kvalifikacije za Euro dobivamo reprezentacije iz jakosne skupine 1. i 4. To je bio glavni razlog dolaska Gruzije na Poljud, a svi znamo što se dogodilo. Mislim da je netko iz Zagreba namjerno inscenirao nemile događaje na tribinama", zaključio je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108290562006 arti-201108290511006 arti-201108290024006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo