ULI HOENESS ODGOVORIO NA ÖZILOVE KRITIKE: / 'Zadnji put je dobio duel na SP u Brazilu, a sad se skriva iza slike'

Image

Kritika prema Savezu nije prošla nezapaženo pa je Hoeness vrlo brzo odgovorio veznjaku Arsenala

23.7.2018.
14:54
VOYO logo

Nakon što je njemački nogometaš Mesut Özil objavio da neće igrati za Njemačku sve dok se ne riješi problem rasizma u reprezentaciji. Javio se i predsjednik Bayerna, Uli Hoeness, koji nije bio nimalo blag prema veznjaku Arsenala, piše Telegraph.

Udario po Özilu

"Drago mi je da je ova nervoza gotova. Igrao je us**no godinama. Zadnji put je dobio duel na Svjetskom prvenstvu 2014. Sada su se i on i njegove us**na igra sakrili iza ove slike", rekao je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Özil je bio žestoko kritiziran zbog svojih igara na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali i zbog poziranja s turskim predsjednikom Erdoganom prije turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće nedostajati

"Kad god bi mi (Bayern) igrali protiv Arsenala, uvijek smo igrali na njegovu stranu jer smo znali da je to slaba točka. Njegovih 35 milijuna obožavatelja, koji zapravo ne postoje u realnom svijetu, misle da on igra vrhunski kada napravi jedno dobro dodavanje. Reprezentacija nam je pala u katastrofu. Moramo se vratiti sportu, a sa sportskog gledišta Özil nema što raditi u reprezentaciji", dodao je Hoeness.

Özli je za Njemačku odigrao 92 utakmice i upisao 40 asistencija i 23 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo