Ova vijest iz Dinama zvuči zaista presmiješno... Ponovno!

I dok diljem Europe klubovi blagajnu pune prodajom ulaznica za susrete Lige prvaka i Europske lige, u Dinamu to nije slučaj.

16.9.2013.
11:50
VOYO logo

Tako će cijene karata za utakmicu 1. kola Europske lige protiv ukrajinskog Černomoreca biti pet kuna za sjevernu tribinu, 10 kuna za istočnu i 15 kuna za zapadnu.

"Navijači, pun stadion, sjajna atmosfera, pobjede Modrih i – europsko proljeće. Tako bismo ukratko mogli opisati kako smo zamislili sljedeća tri mjeseca na Maksimiru, a dok smo sigurni kako će se igrači pobrinuti za posao na terenu, klub je odlučio napraviti sve za sjajnu atmosferu, pa će tako cijene ulaznica za utakmice grupne faze UEFA-ine Europske lige i dalje biti više nego pristupačnih pet, 10 i 15 kuna!", stoji na službenoj stranici Dinama uz dodatak posebnih uputa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodaja ulaznica za utakmicu Dinamo – Černomorec počinje u ponedjeljak, 16. 9., na blagajnama u Maksimirskoj koje će raditi od 10 do 18 sati. Blagajne će u istom radnom vremenu raditi i u utorak, 17. 9., i srijedu, 18. 9., dok će na dan utakmice, 19. 9., ako ostane ulaznica, raditi i ostale blagajne. Kao i prije ove sezone, prodaja će biti personalizirana, što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime. Jedna osoba moći će kupiti maksimalno četiri ulaznice, ali za svaku treba predočiti osobnu iskaznicu, putovnicu, domovnicu ili rodni list (kopije svega također vrijede). Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje da osoba čije ime piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu", istaknuli su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo