VIDEO: / Hrvat izazvao ludilo na stadionu

Hrvatski 26-godišnji nogometaš Mladen Bartulović dvama je golovima dao golemi doprinos u pobjedi svog Karpatija u Lvivu protiv aktualnog prvaka Šahtara 3:2 u 9. kolu ukrajinskog prvenstva.

14.9.2013.
9:21
VOYO logo

Nakon što su domaćini poveli golom Gladkija u 8. minuti, a poravnao je Douglas Costa u 23. minuti, Bartulović je prvi od svoja dva gola na utakmici zabio u 51. minuti iz kaznenog udarca. Tukao je snažno i neobranjivo lijevom nogom u lijevi kut Šahtarovog vratara Kanibolotskija.

Deset minuta kasnije se još više proslavio, jer je zabio gol iz slobodnog udarca, iz velike udaljenosti s desne strane. Iako vjerojatno nije kanio pucati, već uposliti nekoga od suigrača, njegovu oštru loptu nitko nije dirao i ona je odsjela u mreži iznenađenog Kanibolotskija koji je očito očekivao da netko skrene loptu. Do kraja je Šahtar uspio samo ublažiti poraz pogotkom koji je u 71. minuti postigao Ismaily, snažnim, preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladen Bartulović, bivši igrač Hajduka, od 2006. godine je član Dnjipra, ali od 2008. godine igra na posudbama. U tom svojstvu od ove godine igra za Karpatij. Ovo su mu prvi golovi ove sezone. Protiv Šahtara je igrao do 87. minute.

//www.youtube.com/embed/qvtU2KFO3PA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darijo Srna nije konkurirao za momčad Šahtara u ovoj utakmici, dok je Eduardo da Silva ušao u igru u 66. minuti.

Šahtar je prvenstvo otvorio sa šest uzastopnih pobjeda, ali je u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod! Bartulovićeva momčad ostvarila je drugu pobjedu u prvenstvu ove sezone i na ljestvici zauzima 10. mjesto s 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/2M5AGwZnipQ

Nogometaši Černomoreca, koji će 19. rujna gostovati u Maksimiru kod Dinama u 1. kolu Europa lige, nastavili su sjajnu seriju u prvenstvu te upisali šestu uzastopnu pobjedu! Slavili su u Zaporožju kod Metalurga 1:0 pogotkom Fontanella u 38. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metalist iz Harkiva vodi na ljestvici s 20 bodova, koliko ima i Černomorec na drugom mjestu. Šahtar je pao na 3. mjesto s bodom manje. Metalist ima susret manje.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo