UKRAJINCI SE NABRIJAVAJU NA VATRENE: / 'Teško je igrati protiv Hrvatske, ali imamo dobre šanse za Mundijal'

Image
Foto: PIXSELL

Izbornik Ukrajine Andrij Ševčenko prokomentirao je šanse svoje reprezentacije za odlazak na Mundijal u Rusiju 2018. godine.

26.9.2017.
16:40
PIXSELL
VOYO logo

No, ukrajinski put isti je kao i hrvatski. Ako Konopljanka i društvo misle izboriti nastup na smotri najboljih momčadi svijeta, onda u posljednje dvije utakmice protiv Kosova i Hrvatske na svom terenu moraju uzeti svih šest bodova.

ČAČIĆ VALJDA IMA PLAN: Pogledajte kako se ukrajinski genijalac nosi s četvoricom suparnika

"Imamo dobre šanse za to u ovoj teškoj grupi za koju izbornici od početka kvalifikacija govore kako je vrlo izjednačena. Teško je igrati Islanda ili Hrvatske, kao i protiv Ukrajine doma", kazao je Andrij Ševčenko u intervjuu za službenu internetsku stranicu Fife.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad legende Milana igra 6. kolovoza kod Kosova, a 9. listopada dočekuje Vatrene u posljednjem kolu skupine I. Naša reprezentacija trenutno drži vodeću poziciju na ljestvici (16) ispred Islanda (16), Ukrajine i Turske (14). Situacija u skupini je vrlo napeta i odlučivat će nijanse za prolaz...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekaju nas dvije bitne utakmice protiv Kosova i Hrvatske. No, smatram kako se sve odvija u pravom smjeru za nas. Za uzeti ključnih šest bodova u ovim kvalifikacijama, moraš pružiti svoju najbolju prezentaciju. Istina, pritisak je prisutan, ali atmosfera i važnost našeg cilja ogromni su. Dobro smo se spremili i nadam se kako ćemo biti na nivou", istaknuo je Ševčenko koji se ponosi svojim igračima jer, kako zna istaknuti, odgovaraju na njegove zahtjeve.

"Moji igrači znaju da ne mogu izaći na teren i pobjede će doći same od sebe. Naprotiv, moramo naporno raditi i pružiti sve od sebe ako želimo igrati u Rusiji. Jarmolenko igra odlično u Borussiji Dortmund, kao i Konopljanka u Schalkeu, što me jako veseli. Vjerujem u njih", zaključio je Ševčenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo