UHIĆENA IKONA MANCHESTER UNITEDA, RYAN GIGGS: / Izbornik i nekada slavni igrač završio na policiji fizičkog zlostavljanja

Image
Foto: Profimedia

Britanski tabloid navodi kako je po njega došla policija u nedjelju navečer zbog dojave o uznemiravanju

3.11.2020.
8:59
Profimedia
VOYO logo

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda i aktualni izbornik Walesa, Ryan Giggs, uhićen je u nedjelju navečer zbog sumnji da je fizički napao svoju djevojku Kate Gerville, tvrdi to britanski tabloid The Sun.

Britanski tabloid navodi kako je po njega došla policija u nedjelju navečer zbog dojave o uznemiravanju. Tvrde kako je Giggs nanio tjelesne ozljede djevojci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojka je zadobila manje ozljede i nije joj potrebno liječenje", prenosi The Sun dio policijskog izvještaja. Giggs je na slobodu pušten nakon što je platio jamčevinu, a cijeli je incident komentirao i velški nogometni savez.

Image
Image

Wales Manager Ryan Giggs arrives at the stadium. Bulgaria v Wales - UEFA Nations League - 14 Oct 2020,Image: 562910995, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

"Nogometni savez Walesa je upućen u navodni incident u kojem je uključen izbornik Ryan Giggs. Savez neće davati više komentara u ovom trenutku", priopćili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giggs je u vezi s Kate Greville od 2017. godine, a s njom je otkako se razveo od bivše supruge Stacey koju je pak varao godinama s djevojkom svoga brata Rhodrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo