UGLEDNI NJEMAČKI LIST NAKLONIO SE BREKALU NAKON SJAJNE UTAKMICE: / 'Mislite da je to slučajnost? Pa Hrvat je zabio gol mjeseca...'

Image
Foto: Profimedia

Posebno su se Nijemci osvrnuli na njegov prvi pogodak koji je bio zaista fantastičan

8.5.2021.
19:48
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo postigao je sva tri pogotka za Wolfsburg u domaćoj pobjedi 3:0 nad Unionom iz Berlina u dvoboju 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Brekalo je svoj put do hat-tricka počeo u 12. minuti, kad je na povratnu loptu pogodio gornji lijevi kut vrata Uniona preciznim i snažnim udarcem s dvadesetak metara. U 63. minuti je hrvatski reprezentativac do pogotka stigao uz pomoć obrambenog igrača gostujućeg sastava koji je pokušao blokirati njegov udarac s ruba kaznenog prostora, ali se lopta čudno odbila i u visokom luku preletjela gostujućeg vratara. Sve njegove golove možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BREKALO ZABIO TRI GOLA U POBJEDI WOLFSBURGA 3-0: /

Pogledajte zašto Vatrenog traže najjači europski klubovi

Image
BREKALO ZABIO TRI GOLA U POBJEDI WOLFSBURGA 3-0: /

Pogledajte zašto Vatrenog traže najjači europski klubovi

Oduševljenje Brekalovim nastupom pokazalo je i ugledni njemački list Bild koji je nakon utakmice objavio članak pod naslovom, ugrubo prevedenim na hrvatski „Vau, Brekalo!“.

Image
Image

BREKALO ZABIO TRI GOLA U POBJEDI WOLFSBURGA 3-0: Pogledajte zašto Vatrenog traže najjači europski klubovi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan u jubilarnoj 100. utakmici

Posebno su se Nijemci osvrnuli na njegov prvi pogodak koji je bio zaista fantastičan.

"Mislite da je ovaj njegov pogodak slučajnost? Hrvat je zabio najljepši gol mjeseca još tamo 2017. godine dok je igrao za Stuttgart“, piše u članku Bilda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ovo je bio stoti nastup Brekala u dresu Wolfsburga.

"Već je postigao puno golova na treningu tijekom tjedna, a sada je neometano pratio. Pobjednik je utakmice, ali to je bila dobra izvedba cijele momčadi", rekao je trener Wolfsburga Oliver Glasner. Brekalo doma uzima i loptu kao uspomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih ju zadržati jer mi je to bio prvi hat-trick i stota utakmica za Wolfsburg. Jako sam ponosan što sam uspio postići hat-trick u ovakvoj utakmici", kazao je Brekalo nakon utakmice.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo