NA OVO NIJE MOGAO UTJECATI / Ugledni engleski novinar otkriva što je tajna Oršićevog neuspjeha na Otoku: 'On je dobar igrač, ali...'

Image

Upitno je i želi li Oršić, praktički bez borbe i nakon samo nekoliko mjeseci, odustati od svog sna da se dokaže na velikoj sceni

27.3.2023.
18:21
VOYO logo

Mislavu Oršiću od odlaska iz Dinama na Otok ne cvjetaju ruže. Ljubimac maksimirskih tribina nije se uspio nametnuti u davljeniku Southamptonu te se čini da je miljama udaljen od prve momčadi.

Engleski novinar Ryan Taylor osvrnuo se na njegovu situaciju u engleskom prvoligašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDA LEGENDI /

Oršić poslao znakovitu poruku uoči zadnje utakmice Ademija u modrom dresu: Napisao je samo jednu riječ

Image
LEGENDA LEGENDI /

Oršić poslao znakovitu poruku uoči zadnje utakmice Ademija u modrom dresu: Napisao je samo jednu riječ

'Oršićeva situacija je zapanjujuća'

'Oršićeva situacija je zapanjujuća jer je on dobar igrač, ali jednostavno nije bilo pravo vrijeme za dovođenje takvog igrača dok se boriš za ostanak. Oršiću je potreban niz utakmica kako bi pokazao kvalitetu, ali Southampton nema vremena davati igračima toliko utakmica koje su im potrebne', konstatirao je ugledni novinar koji piše za Mirror, Daily Star i Express.

Inače, situacija u kojoj se našao Vatreni jest pomalo bizarna. Oršić je od dolaska u Southampton dobio mizernih sedam minuta u Premier ligi, a nešto minutaže je skupio u ostalim natjecanjima. Samim tim nije čudno što mu se cijena sa 12 milijuna eura u siječnju gotovo prepolovila i sada iznosi sedam milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruka spasa izbornika Dalića

Ruku spasa Oršiću je pružio i izbornik Dalić koji ga je pozvao na reprezentativno okupljanje i uvrstio ga na popis za utakmice s Walesom i Turskom.

U cijelu tu priču se još jednom uključio i Dinamo. S Maksimira gledaju kako ključni čovjek svih njihovih uspjeha posljednjih sezona trune u Engleskoj te nije čudno da se pojavila ideja o povratku u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton je tek uplatio ratu od 3 milijuna eura, a tek trebaju uplatiti ostatak te se u domaćim medijima pojavila teza kako bi ga Dinamo uzeo natrag i otpisao ostatak odštete engleskoj momčadi.

Je li povratak u Dinamo realna opcija?

Ostaje upitno hoće li se Southampton odlučiti na takav potez, pogotovo ako ispadnu u Championship, jer činjenica je da Oršić ima i skupljih igrača u njihovom kadru koji će vjerojatno napustiti klub ako dođe do pada u nižu ligu, a hrvatski reprezentativac bi u tom slučaju dobio mnogo više prostora za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, upitno je želi li Oršić, praktički bez borbe i nakon samo nekoliko mjeseci, odustati od svog sna da se dokaže na velikoj sceni.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo