Skandal godine u Ligi prvaka dobio nastavak: 'Žalit ćemo se'

Disciplinska komisija UEFA-e odbacila je žalbu poljske Legije, pa će škotski Celtic ostati u završnoj rundi kvalifikacija Lige prvaka, dok Legija seli u play-off Europske lige.

14.8.2014.
18:11
VOYO logo

UEFA je kaznila Legiju jer je u uzvratnom dvoboju 3. pretkola za poljski klub posljednje tri minute odigrao kažnjeni igrač Bartosz Bereszynski.

On je dobio crveni karton u posljednjem Legijinom susretu prošle sezone protiv APOEL-a i suspendiran je na tri utakmice. Propustio je dvije utakmice protiv St Patricka i prvi dvoboj protiv Celtica, no UEFA je utvrdila kako Bereszynski uopće nije bio prijavljen za 3. pretkolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova priča još nije završila, žalit ćemo se Arbitražnom sudu u Lausanni," kazao je predsjednik varšavskog kluba Boguslaw Lesnodorski.

Legia je u dvije utakmice s ukupnih 6:1 (4:1 i 2:0) ponizila Celtic, no zbog administrativnog previda je kažnjena. Poljski sastav čiji je kapetan hrvatski nogometaš Ivica Vrdoljak u prvom je susretu slavio 4:1, no uzvrat je registriran rezultatom 3:0 za Celtic što je bilo dovoljno Škotima za prolaz dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celtic će u baražu za Ligu prvaka igrati protiv Maribora, dok će Legija loviti Europsku ligu protiv kazahstanskog Aktobea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo