UEFA DINAMOVU BRUTALNU UTAKMICU PROGLASILA JEDNOM OD NAJBOLJIH: / Izdvojili su Oršićev eurogol kao potez koji morate vidjeti

Image

Iz UEFA su izdvojili dva 'must-see' trenutka utakmice - Oršićev prvi pogodak, te fantastična obrana Dominik Livaković

15.5.2021.
14:09
VOYO logo

Dinamova pobjeda protiv Tottenhama (3-0) u uzvrtanom susretu osmine finala Europske lige, izabrana je među 10 najboljih utakmice ove sezone u tom natjecanju.

"Europska liga ne može se mjeriti s univerzalnom privlačnošću Lige prvaka, ali što se tiče drame i vrhunske zabave, natjecanje je daleko iznad njegove težine," poručili su iz Europske nogometne federacije (UEFA) objavivši deset najboljih utakmica ove sezone u najmasovnijem europskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima je fantastična predstava "Modrih" koji su na stadionu Maksimir porazili Tottenham sa 3-0 i tako nadoknadili londonski poraz 0-2.

"Jose Mourinho je nakon utakmice otišao u Dinamovu svlačionicu čestitati momčadi koja je eliminirala njegovu ekipu hat-trickom Mislava Oršića," piše UEFA citiravši Damira Krznara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tottenham Hotspur's Gareth Bale during Europa League Round of 16 between Tottenham Hotspur and GNK Dinamo Zagreb at Tottenham Hotspur Stadium , London, UK on 11th March 2021 Tottenham Hotspur v GNK Dinamo Zagreb - Europa League Round of 16, London, United Kingdom - 11 Mar 2021,Image: 596913527, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no

"Bila je ovo prekrasna utakmica o kojoj volite sanjati, ali ne usudite se," naglasio je Dinamov trener.

Iz UEFA su izdvojili dva "must-see" trenutka utakmice - Oršićev prvi pogodak, te fantastična obrana Dominik Livaković u produžetku kada je pucao Harry Kane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oršićeve golove pogledajte OVDJE.

Zanimljivo, u izboru navijača Dinamova pobjeda je na visokom drugom mjestu sa 30 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više glasova sakupio je tek dvoboj iz skupine Rangersa i Benfice koji je završio 2-2. Škotski sastav je vodio 2-0 ali su Portugalci u posljednjih 10 minuta zabili dva gola.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo