UEFA časti Hajduk: / Splićani će bez borbe direktno u Europsku ligu?

Hajduk je izvukao Dnjipro u 4. pretkolu Europske lige, a snažna ukrajinska momčad uopće nije loš ždrijeb iz više razloga.

8.8.2014.
17:43
VOYO logo

Dnjipro nije zabio gol u kvalifikacijama za Ligu prvaka i ispao je od Copenhagena. Zbog ratne situacije ne može igrati u svojem Dnjipropetrovsku, ali kako stvari stoje, možda uopće neće ni biti utakmice s Hajdukom.

Naime, UEFA bi mogla izbaciti Dnjipro iz kvalifikacija zbog nereda navijača na prvoj utakmici koju su Ukrajinci igrali protiv Danaca. Tada su u poluvremenu domaći huligani utrčali u teren, skakali preko tribina i pokušali napasti gostujuće navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/BD0uAwcsb9Q

Drugo poluvrijeme je kasnilo 15 minuta, a kako UEFA u posljednje vrijeme je potpuno zaoštrila svoje kazne, izgledna je solucija da Ukrajince izbace iz svojih natjecanja. Poput, recimo, Partizana kada su Grobari divljali po Mostaru. Iako su Beograđani deklasirali Zrinjski, klub iz Hercegovine je preko 'zelenog stola' prošao dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće je i da Ukrajinci dobiju samo financijsku kaznu ili da moraju igrati van svoje zemlje. Kako bilo, saznat ćemo sve 14. kolovoza, tada će UEFA donijeti odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo