UBOJITI HRVATSKI NAPADAČ NA METI ŠPANJOLSKOG VELIKANA: / Legendarni Ronaldo daje sedam milijuna eura za našeg golgetera

Image
Foto: Profimedia

Jedan je od najtraženijih igrača Mallorce i gotovo sigurno napušta klub ovoga ljeta

2.8.2020.
11:22
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš iz redova Mallorce, Ante Budimir, imao je sjajnu sezonu iako je njegov klub, nažalost, ispao u drugu ligu. Budimir je zabio 13 golova za svoj klub, ali to nije bilo dovoljno da ih spasi od potopa.

No, ako ništa, Hrvat si je kupio ulaznicu za novu šansu u Primeri. Jedan je od najtraženijih igrača Mallorce i gotovo sigurno napušta klub ovoga ljeta, te karijeru, prema svemu sudeći nastavlja u nekom španjolskom prvoligašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Sevilla's Argentinian midfielder Ever Banega (R) tackles Real Mallorca's Croatian forward Ante Budimir during the Spanish league football match between Sevilla FC and RCD Mallorca at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville on July 12, 2020.,Image: 542209644, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nagađalo se kako će ga kupiti jedan od klubova iz donjeg doma ljestvice Primere, a prema tvrdnjama španjolske novinarke Marine Marcos, riječ je o Real Valladolidu. Valladolid, koji je inače u vlasništvu legendarnog Brazilca Ronalda, spreman je izdvojiti sedam milijuna eura za Budimira.

Pitanje je samo hoće li to zadovoljiti Mallorcu jer Budimir ima odšetetnu klauzulu od 15 milijuna eura, no nedavno su španjolski mediji pisali kako je klub dogovorio s Budimirom da će ga ipak pustiti i za nešto manju svotu od te.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo