U Tottenhamu svi odahnuli: 'Ostajem!'

Brzonogi nogometaš za kojim su se ove sezone okretale glave diljem Europe poslao je jasnu poruku svim potencijalnim kupcima.

28.5.2011.
0:42
VOYO logo

Čini se da će Harry Redknapp, ukoliko uopće ostane menadžer Tottenhama (šuška se da bi mogao prijeći u Chelsea op.a.), imati jednu brigu manje ovoga ljeta. Za izravno pitanje novinara Sky Sports Newsa, uz Modrića, najtraženiji igrač Spursa ponudio je jasan odgovor:

"Da, ostajem na White Hart Laneu, pa tek sam nedavno potpisao novi ugovor. Iskreno vjerujem da imamo momčad koja sljedeće sezone može napasti četvrto mjesto u prvenstvu", izjavio je Gareth Bale, krilni napadač koji je ove sezone 'eksplodirao' u dresu Spursa pruživši nezaboravne partije protiv Intera u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21-godišnji Velšanin je svjestan velikog interesa koji postoji za njegove usluge diljem Europe. Priznao je da mu je privlačna ideja jednoga dana zaigrati izvan Otoka, pogotovo u Barceloni, ali zasad je sretan u Tottenhamu.

"Otišao sam od kuće kada mi je bilo 15 godina i bilo mi je teško, ali sada, ako ću seliti u inozemstvo, to je nešto što me više ne plaši. Barcelona igra strašan nogomet, priznajem, ali sretan sam ovdje. Tek mi je 21. godina, još uvijek učim nogomet i fokusiran sam na ono što ova momčad može ostvariti u sljedećoj sezoni", iskren je bio mladi Gareth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105260369006 arti-201105250868006 arti-201105240991006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo