U Splitu se sramotili i hrvatski klinci!

Ivo Šušak je, uz dosta muka, zabilježio prvu pobjedu na klupi ove generacije U-21 reprezentacije.

28.3.2011.
21:19
VOYO logo

Hrvatski mladići nisu ostavili baš pozitivan dojam, posebno startna postava, ali barem su pobijedili. Mađari su došli u vodstvo u 20. minuti pogotkom Gosztonyija i to iz prve opasne akcije na utakmici.

Akcija je trajala dugo, loše je reagirala uža obrana, a udarac Gosztonya prošao je Chelseajevom vrataru Mateju Delaču 'kroz trbuh'. Osam minuta kasnije gosti su mogli voditi s 2:0, ali udarac Eppela prošao je tik uz desnu vratnicu. Na 2:0 povisio je Balazs u 38. minuti nakon što je ubačaj sa strane promašio Rugašević, a strijelac bez teškoća zakucao loptu. Hrvatska je uspjela smanjiti dvije minute kasnije. Pamić je ubacio, a najviši u skoku bio je Pavlović te je udarcem glavom svladao Gulacsija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, brige na licu izbornika Ive Šuška nisu nestale, Hrvatska je igrala slabo, bez konkretnosti, agresije... Baš su slabo igrali mladići, koji bi za koju godinu trebali kandidirati za A selekciju. U nastavku je Šušak napravio osam promjena, i na taj način je pokazao koliko je nezadovoljan pristupom i igrom svojih odabranika, a pričuve su i preokrenule utakmicu.

U 79. minuti Filip Škvorc je topovskim udarcem pogodio rašlje za 2:2, a Kramarić je u 89. minuti, nakon što je srušen Abdurahimi, bio precizan iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hrvatsku su pred 500 gledatelja na Splitovom stadionu u Parku mladeži igrali Delač (od 46. Picak) – Jakoliš (od 69. Celjak), Pavlović (od 46. D. Škvorc), Kelić, Rugašević (od 65. Musa) – Pamić (od 46. Abdurahimi), Vujičević (od 46. Punčec), Ademi (od 46. Šarić), Tičinović (od 46. F. Škvorc) – Vukušić (od 46. Kramarić, od 90. Barišić), Lendrić (od 46. Slišković).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo