Novi šok: 'Nevjerojatno! Pa, zar nismo zaslužili barem malo sreće?'

U samo nekoliko dana nogometaši Benfice su izgubili sve. Nakon subote i šoka u prvenstvu, tugu su osjetili i u srijedu navečer, u Amsterdamu.

16.5.2013.
8:53
VOYO logo

Finalna utakmica Europa lige između Chelseaja i Benfice je odlučena u 93. minuti kada je Branislav Ivanović glavom sjajno pogodio za 2:1 engleske momčadi. Benfica je tako izgubila sedmi europski finale zaredom, a nevjerojatno je da se sve nadovezalo na prošli vikend kada je Benfica vrlo vjerojatno izgubila utrku s Portom za naslov prvaka Portugala.

I tada su izgubili 2:1 i tada su primili gol u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nevjerojatno! Pa, zar nismo zaslužili barem malo sreće?", govorio je nakon ogleda razočarani trener Benfice Jorge Jesus i dodao:

"Ne znam postoji li pametan komentar. Bila je ovo sjajna finalna utakmica, igrale su dvije odlične momčadi. Ali, sreća je bila na drugoj strani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6348942

A španjolski će strateg Rafael Benitez iz Chelseaja ipak otići kao pobjednik. Nakon što je tom klubu osigurao igranje Lige prvaka iduće sezone, osvojio je u srijedu i naslov pobjednika Europa lige. "Bili smo pravi u nastavku. Odigrali smo stvarno odličnih drugih 45 minuta. Hvala mojim igračima, dobro smo se spremili za ovo, stvarno sam zadovoljan. Hvala i drugima koji su nam pomogli na ovom putu", rekao je trener Benitez koji je u Amsterdamu po pretposljednji put vodio Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je za slavlje. Imali smo tešku sezonu, bilo je i padova i uspona, no na kraju ipak slavimo. Osjećaj je fantastičan. Zaslužili smo ovo", rekao je strijelac pobjedonosnog pogotka Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo