U ruskom dimu novi podvig ciparskog čuda!

Nogometaši ciparskog APOEL-a izborili su drugi krug Lige prvaka nakon što su u 5. kolu skupine G izvukli neodlučeno 0:0 u gostima kod ruskog Zenita.

23.11.2011.
23:02
VOYO logo

Ciprani su na vrhu skupine s devet bodova i više ni u jednoj teoriji ne mogu ispasti iz kruga dvije najbolje momčadi, čak ni u slučaju poraza od Šahtara u posljednjem kolu. Momčad srpskog stručnjaka Ivana Jovanovića tako je zaokružila senzacionalnu jesen u kojoj u pet kola nije ubilježila nijedan poraz iako je smatrana autsajderom skupine G. APOEL je do boda u St. Peterburgu došao misleći prvenstveno na obranu vlastita gola, a kakvo je bilo stanje na terenu najbolje će reći podatak da je ukupni omjer udaraca prema vratima bio 23:1 u korist Zenita.

Rusi su promašili velik broj prilika što bi ih na koncu moglo stajati mjesta u osmini finala, ali mnoge će stvari biti jasnije nakon večerašnjeg ogleda Šahtara i Porta u Donjecku. Spomenimo još da je utakmica u St. Peterburgu u drugom poluvremenu bila prekinuta na nekoliko minuta zbog gustog dima koji je prekrio teren nakon bakljade domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina G: Zenit - APOEL 0:0 Šahtar - Porto Redoslijed: 1. APOEL 9 bodova 2. Zenit 8 3. Porto 4 (-1) 4. Šahtar 2 (-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo