U PREDVEČERJE SPEKTAKLA! Simeone priznao: / 'Osjećam strah, nadam se da nećemo pričati o sucima'

Image
Foto: AFP
1.5.2017.
20:44
AFP
VOYO logo

Real Madrid i Atletico Madrida sutra od 20.45 igraju prvu utakmicu za ulazak u finale od ukupno dvije. Bit će ovo još jedan povijesni sraz ove dvije momčadi, koje su se jedna drugoj našle na putu prema trofeju Lige prvaka. Dogodilo se to 2014. i 2016. U oba puta, Real je bio bolji i postao prvak Europe. Sad je na redu novi "svemirski" okršaj ovih velikih gradskih rivala.

UOČI ‘SUDARA SVJETOVA’ NA BERNABEU: Važna karika Diega Simeonea stavila potpis na vjernost klubu

Nabrijani Rojiblancosi

U taboru Rojiblancosa itekako su nabrijani da sad po treći puta u nekoliko godina, koliko igraju protiv njih važne utakmice u ovom elitnom natjecanju, prođu Los Blancose i popnu se na krov Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Drago mi je vidjeti da su apsolutno svi u klubu usredotočeni na ovu utakmicu i kako su je shvatili iznimno ozbiljno. Imamo cilj. Kakav god scenarij bio ovog susreta, to ne mijenja na tome. Strah osjećam prije svake utakmice, bez obzira igramo li protiv Las Palmasa, Reala ili Leganesa. To je normalna napetost koju svatko ima jer osjeća odgovornost prema navijačima i prema klubu," priznao je na konferenciji za medije uoči utakmice s Realom Diego Simeone u ponedjeljak u Madridu i osvrnuo se na suđenje.

'Ono što Zidane radi u Realu je spektakularno'

"Svi znamo da sucima nije jednostavno suditi takvu utakmicu zbog pritiska. Nadam se da se neće o njima pričati nakon utakmice, da će proći nezapaženo. To je najbolja stvar koju možemo poželjeti za nogomet", istaknuo je Argentinac čije riječi prenosi najpoznatiji španjolski dnevni sportski list Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Simeone je na presici nahvalio i trenera Reala Zinedine Zidanea:

"Ono što Zidane radi u Realu je spektakularno. Vodi momčad uspješno kako ju je vodio i u igračim danima. Utakmice protiv jakih protivnika uvijek su bile zahtjevne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rojiblancosa iznio je i očekivanja svojih igrača u dvoboju.

"Što očekujem od svoje momčadi? Da na terenu pruži ono što bi pružio svaki navijač Atletico Madrida."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo