U ovu priču o Vatrenima nećete moći vjerovati!

Slaven Bilić je uoči dvoboja u Istanbulu posjetio splitskog bioenergetičara Denisa Bušelića, čovjeka koji je tretirao Dinamove igrače uoči susreta s Realom.

13.11.2011.
11:13
VOYO logo

Mali Jere, splitski učenik 6. razreda nestrpljivo čeka ponedjeljak da se pojavi na nastavi.

Doći će u školu i prijateljima ponosno reći: 'A gdje ste sad?' Jere nije gledao utakmicu Turske i Hrvatske jer nije mogao stati pred televizor nakon što su ga vršnjaci uvjeravali da Hrvatska nema šansi, a on je govorio da će Vatreni pobijediti. "Moj tata radi s njima", rekao je Jere i izazvao još jači smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tata je Denis Bušelić, splitski bioenergetičar, kojem je Slaven Bilić odmah nakon utakmice, govoreći o svojim igračima, javno zahvalio na pomoći.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1 "Ne treba sad mene dizati u nebo, sve su to ostvarili Bilić i igrači. Oni su ključ. Pa, što ja mogu, nije to baš tako lako, od vas nikada ne bih mogao napraviti igrača za pobjede", govorio je dan nakon čarobne istanbulske večeri Bušelić. Prvotni je dogovor bio da će novinari uživo pratiti njegov rad s momčadi, ali nazvao je nekoliko sati prije utakmice. "Moram biti sam, ovo je velika utakmica, važna. Ali, ništa se ne brinite, ići ću na to da rano postignemo gol i da pobijedimo", tako je samouvjereno govorio da ga nitko više ništa nije pitao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedoci, ima ih nekoliko, kažu da je dva dana prije utakmice rekao da će Hrvatska pobijediti s 3:0. Dopustio je tek kratko fotografiranje dok radi i to je bilo sve. Otišao je u posebnu prostoriju i posvetio se susretu u Istanbulu. "Totalno sam iscrpljen, pripremi mi 'in memoriam', javio se na poluvremenu. U jednom trenutku nakon utakmice zazvonio mu je mobitel. S druge strane čuo se poznati glas. Bio je to Slaven Bilić. "Više nigdje ne idem bez tebe!", rekao mu je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo