U OGLEDIMA HRVATSKIH PROTIVNIKA BEZ IZNENAĐENJA: / Maribor, Steaua i Sankt Gallen u uzvrat s pozitivnim rezultatima

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Protivnici hrvatskih klubova s pozitivnim rezultatima idu na uzvratne utakmice

26.7.2018.
23:22
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Maribora, FCSB-a i Sankt Gallena ostvarili su povoljnije rezultate u prvim utakmicama 2. pretkola Europske lige od svojih suparnika te su vjerojatniji mogući protivnici hrvatskim klubovima u sljedećem krugu natjecanja.

Švicarci se provukli

Švicarski Sankt Gallen je na svom terenu svladao norveški Sarpsborg sa 2-1 (1-1) iako su gosti na samom početku utakmice poveli i ostatak susreta igrali s igračem više. Sarpsborg je u vodstvo doveo Heintz (6), a preokrenuli su Hefti (41) i Buess (66). Uzvrat je u Norveškoj za tjedan dana. Pobjednik dvoboja između Sankt Gallena i Sarpsborga u 3. pretkolu će igrati protiv hrvatskog doprvaka Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steaua rutinski

FCSB, bivša Steaua je kao gost u Velenju svladala Rudar sa 2-0 (1-0) pogocima Mana (5) i Teixeire. Uzvrat u Bukureštu bi stoga trebao biti formalnost. FCSB ili Rudar će u 3. pretkolu igrati protiv pobjednika susreta između Hajduka i Slavije iz Sofije, a splitski je sastav prvu utakmicu na svom terenu dobio sa 1-0.

Maribor remizirao

Gruzijska Čihura i slovenski Maribor su u prvoj utakmici u Tbilisiju igrali 0-0. Bolji iz tog ogleda će u 3. pretkolu na Osijek ili škotski Rangers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo