ČEKA NAS SPEKTAKL / U manje od dva sata rasprodane sve ulaznice za finale kupa na Poljudu

Image

Hajduk i Rijeka igrat će finale kupa 26. svibnja na prepunom Poljudu

2.5.2022.
11:24
VOYO logo

U razdoblju od 8 do 10 ujutro potpuno su rasprodane ulaznice iz slobodne prodaje za finale Kupa, koje 26. svibnja igraju Hajduk i Rijeka na Poljudu. U protekla tri dana Hajduk je prodaju svog kontingenta, oko šest tisuća ulaznica, omogućio isključivo pretplatnicima kluba, a oni su ih u vrlo brzo u potpunosti razgrabili.

Rijekin kontingent iznosi također šest tisuća, kao i paket koji pripada HNS-u i Supersportu kao organizatorima natjecanja. Jutros je u slobodnu prodaju pušteno oko 15 tisuća preostalih ulaznica, koje su se rasprodale nakon manje od dva sata. Sudeći prema redovima ispred Odjela za članstvo na Poljudu, velikom većinom pokupovali su ih navijači Hajduka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice su također bile dostupne u online prodaji i na prodajnim mjesta Ticketshopa. Hajdukovci tako mogu očekivati da će ih u borbi za prvi trofej nakon 2013. godine s tribina bodriti nešto više od 20 tisuća njihovih navijača.

Poljud će biti napunjen do posljednjeg mjesta ako HNK Rijeka uspije rasprodati svoj kontingent. Za Armadu i ostatak pristalica kluba osigurani su južna tribina i tri sektora na zapadnoj. Hajduk je Hrvatski kup osvajao šest puta, baš kao i Rijeka, koja ga je posljednji put osvojila 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo