'Misteriozna' presica: 'Dinamo to nije zaslužio'

Iako u prvi tren nitko nije znao zbog čega su u Maksimiru sazvali konferenciju za novinare, Dinamova tajna brzo je otkrivena.

3.5.2012.
11:23
VOYO logo

U tjednu pod spomenutim nazivom održat će se niz manifestacija među kojima je najistaknutiji događaj utakmica legendi kluba koja će u čast legendarne postave iz '82 odigrati revijalnu utakmice.

Prvi je mikrofon uzeo trener Dinama Ante Čačić. "Pred nama su dani nogometa u Zagrebu, i šire, za sve koji vole ovaj klub. Otac me vodio ovako 1958., pa 82. kad je protiv Želje potvrđen naslov. Sad kao trener imam priliku proslaviti i 82. i novi naslov. Naslov smo potvrdili s dobrim izdanjima, efikasno, zadovoljstvo će biti još veće ako ljudi dođu na 'Dane Dinama'. A imamo priliku i za duplu krunu". Milan Badelj, kapetan Dinama, veseli se druženju s navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čast mi je sjediti među legendama ovog kluba. Druženje s navijačima je super stvar, mi ćemo biti druželjubivi i pristupačni, pa bih pozvao sve da dođu i da se druže s nama. A što se utakmica tiče, maksimalno smo ozbiljni, napravili smo već doba posao, ali ćemo ga kompromitirati ne bude li kako smo željeli, obranom kupa i pobjedama. U svakom slučaju pred nama su lijepi dani." Marko Mlinarić najavio je utakmicu veterana neposredno prije utakmice posljednjeg kola kada Dinamo igra protiv Splita, 12. svibnja.

"Čestitam Čačiću na prvom mjestu, stožer, Badelju kao kapetanu i igračima. Oko utakmice legendi, kombinirali smo Ismet Hadžić i ja, imam nas starijih, ćelavih, sijedih. Pozvali smo mnoge, i Zvone Boban je potvrdio dolazak. Pozivamo igrače da dođu, da premostimo animozitete, da u svima nama prevladava dobar čovjek. Svi mi smo puno dobili od Dinama, dođite, zaboravimo sva neprijateljstva. Da pozdravimo junake od prije 30 godina i ove danas." I Davor Šuker se veseli utakmici veterana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da ćemo moći ovdje nastupiti. Vratio bih 30 godina, skupljao sam lopte u Osijeku iza gola Vlaka i na to sam ponosan, sad sam malo i dirnut. Nadam se da ćemo napuniti stadion, dobro ćemo se zabaviti. Nisam ćelav, malo sam se udebljao. Ali pozivam sve da dođu, i čestitam današnjoj momčadi." Goran Jurić pozvao je sve na stadion. "Čestitam Dinamu na naslovu, ne sumnjam ni u duplu krunu. Za Dane Dinama želio bih pun Maksimir, da se okupe navijači Dinama,u zadnje vrijeme je Maksimir prazan, Dinamo to nije zaslužio. Dođite na tribine", poručio je Goca.

Potom je Šuker upitan hoće li baš on biti nasljednik Vlatka Markovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih želio o tome, ovo su Dani Dinama. Imam svoj stav i mišljenje, ali ne bih sad o tome. Rekao sam da bih jednog dana volio biti predsjednik."

Osječka županija je uz njega?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije utakmice i 'Dana Dinama' dat ću vam malo više riječi o tome."

Vrijeme je za promjene?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će biti dobro na 'Danima Dinama', da se nitko neće ozlijediti", zaključio je Šuker, čime je završila konferencija.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo