ZABRINUTOST U MADRIDU ZBOG MODRIĆA: / 'Što se s njim događa, pa gdje je taj osvajač Zlatne lopte?! Nevidljiv je...'

Image
Foto: AFP

'Hoće li se napokon pojaviti pravi Luka Modrić'

10.12.2018.
15:00
AFP
VOYO logo

Novinar portala Sport360.comBrendon Netto, bivši novinar Goal.com-a, u nedjelju je donio tekst o Garethu Baleu i Luki Modriću nakon pobjede na gostovanju u Huesci 1-0. U tekstu se autor pita:

"Hoće li se napokon pojaviti onaj pravi Luka Modrić?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosječna partija protiv Huesce

Osvajač Zlatne lopte i najbolji nogometaš svijeta odigrao je protiv Huesce prosječno, a u takvom tonu, pa i ispod toga, igra dosadašnji dio sezone. Stoga, u Madridu vlada zabrinutost...

Image
Image

"Lionel Messi više nema što dokazati, ali njegov nastup protiv Espanyola čini se kao snažan odgovor na njegovo tek peto mjesto u izboru za Zlatnu loptu. Dobitnik, s druge strane, ove prestižne nagrade nas tek treba zadiviti. Modrić je bio izvrstan, ali samo na kraju prošle sezone kada je vodio Real prema četvrtom naslovu Lige prvaka u posljednjih pet godina", piše Netto i komentira Modrićev nastup protiv Huesce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Luka ponovno nevidljiv'

"Ponovno je bio nevidljiv, a njegova momčad se mučila u organizaciji igre njegovim odsustvom na travnjaku. U trenutku izlaska iz igre bio je tek sedmi igrač po broju dodira s loptom među igračima Reala (38), a imao je tek šest dodira više od vratara Thibauta Courtoisa (32). To je loše za njega. Iako je, bez sumnje, bio izvrsno za vrijeme SP-a u dresu hrvatske proteklog ljeta, u dresu Reala nije dobar, kao da se ne radi o pobjedniku Zlatne lopte. Na 'El Alcorazu' Hrvat je bio anonimac, mučio se u igri", stoji u tekstu.

Image
Image

Huesca's Spanish midfielder Moises Gomez (L) vies for the ball with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (R) during the Spanish league football match between SD Huesca and Real Madrid CF at the El Alcoraz stadium in Huesca, on December 9, 2018. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)

Dobio niske ocijene

Većina medija u Španjolskoj je Modrića ocijenila niskim ocjenama za jučerašnji nastup. Sport360 mu je dao tek četvorku, katalonski Mundo Deportivo piše da nije sudjelovao u igri i da je najbolja stvar koja mu se na utakmici dogodila pljesak domaćih navijača kada je izlazio iz igre. Također, dao mu je ocjenu 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca piše da je Modrić pao u drugom poluvremenu, a čitatelji madridskog lista u anketi za najboljeg igrača smjestili su kapetana Vatrenih tek na deseto mjesto.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo