Hrvatska nogometna liga / U kolu bez derbija Hajduk traži iskupljenje, Dinamo nastavak neporaženog niza

Image
Foto: PIXSELL/Ivo Čagalj

Posrnuli Hajduk s novim-starim trenerom Zoranom Vulićem iskupljenje za loš start sezone tražit će u Puli kod istre u nedjelju u 19 sati, a hrvatski prvak Dinamo nakon europske utakmice s Fenerbahčeom pokušat će skupiti snage da na Maksimiru uzme sva tri boda Interu.

21.9.2018.
8:39
PIXSELL/Ivo Čagalj
VOYO logo

Prva hrvatska nogometna liga taman se zahuktava. Nova nogometna uzbuđenja očekuju nas i ovog vikenda na hrvatskim travnjacima, no ostaje dojam da u predstojećem kolu izostaje jedan pravi derbi.

Upravo zato idealno je ovo kolo za favorite da "posijaju" pokoji bod u "malim" utakmicama. Kolo otvaraju u petak u 18 sati Slaven Belupo i Rudeš u Koprivnici, gdje će momčad Tomislava Ivkovića tražiti bodove protiv slabašnog Rudeša koji je u sedam kola osvojio samo jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota nam donosi dvije utakmice momčadi s vrha ljestvice. Osijek u 16:30 u Gradskom vrtu dočekuje hit-momčad lige Goricu, a drugoplasirana Rijeka borbu za naslov prvaka nastavit će na gostovanju kod Lokomotive.

Posrnuli Hajduk s novim-starim trenerom Zoranom Vulićem iskupljenje za loš start sezone tražit će u Puli kod istre u nedjelju u 19 sati, a hrvatski prvak Dinamo nakon europske utakmice s Fenerbahčeom pokušat će skupiti snage da na Maksimiru uzme sva tri boda Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspored HNL-a za vikend:

21.09. 18:00  Slaven Belupo Rudeš  
22.09. 16:30  Osijek Gorica  
22.09. 19:00  Lok. Zagreb Rijeka  
23.09. 16:30  Din. Zagreb Int. Zaprešić  
23.09. 19:00  Istra 1961 Hajduk Split

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo