U 'DOBRO JUTRO HRVATSKA' ZAJECA PROGLASILI MRTVIM: 'Živ sam i ne zamjeram nikome ništa. Ljudski je griješiti'

Image
Image

'Evo, jučer se dogodila jedna pogreška, jedan lapsus na televiziji, javljam se da sam živ'

12.3.2021.
13:31
VOYO logo

Tko radi taj i griješi! Stara je narodna poslovica koja se može primijeniti za nesretni gaf ekipe HTV-a. Naime, novinar Sanjin Španović jučer je u HTV-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” predstavio svoj projekt, knjigu “Zeko” o životu legende Dinama Velimira Zajeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije tema pisanja ovog teksta o njemu niti o hvalevrijednom projektu kojeg je pokrenuo, već o voditeljskom tandemu i njihovom maestralnom promašaju. Naime, samo dvije minute prije 8 sati ujutro Doris Pinčić je otkrila kako gledatelje u idućem satu očekuje pregršt zanimljivih tema, a potom je riječ preuzeo Davor Meštrović i briljirao...

'Dolazi nam Španović koji je napisao knjigu o Zajecu, nedavno preminulom velikanu hrvatskog nogometa'

PRIČALI SMO S AUTOROM ZEKINE BIOGRAFIJE: ‘Govore i neki koji o Dinamu godinama nisu zucnuli… Otkrit ću vam dvije anegdote’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIČALI SMO S AUTOROM ZEKINE BIOGRAFIJE: /

'Govore i neki koji o Dinamu godinama nisu zucnuli... Otkrit ću vam dvije anegdote'

"U sljedećem satu imamo mnogo zanimljivih tema zbog kojih biste trebali ostati s nama", najavila je jučer ujutro oko 7 sati i 58 minuta Pinčić pa pogledala Meštrovića koji je preuzeo riječ.

"Da, dolazi nam kolega novinar Sanjin Španović koji je napisao knjigu o Velimiru Zajecu, nedavno preminulom velikanu hrvatskog nogometa i sporta. Bit će siguran sam vrlo lijepo i emotivno razgovarati o tome", bubnuo je Meštrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

' Naravno da nikome ništa ne zamjeram, ljudski je griješiti'

Tako je u jutarnjem programu javne televizije Velimir Zajec proglašen pokojnim. Legendarni Zeko, Dinamovo med i mlijeko kako mu je svojedobno guslao radijski reporter Ivo Tomić za vrijeme njegovih slavnih igračih dana, putem svog Facebook profila oglasio se:

"Evo, jučer se dogodila jedna pogreška, jedan lapsus na televiziji, javljam se da sam živ. Naravno da nikome ništa ne zamjeram, ljudski je griješiti. I nogometaši griješe, i ja sam griješio, bilo je kartona koje sam dobio, penala koji su mi svirani, pogrešnih lopti, kartona koje smo dobili. To je normalno i život ide dalje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo