U DINAMU SU ŠOKIRANI PREOKRETOM: / 'Ne želi u neprijateljskim odnosima napustiti klupu svoje reprezentacije'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Bio je na koračić od Dinama, a na kraju je šokantno poručio kako ne želi u neprijateljskim odnosima napustiti klupu reprezentacije'

15.7.2020.
23:22
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Matjaž Kek ipak neće biti trener Dinama! Ostaje izbornik Slovenije. Tako su u srijedu navečer javili iz Slovenskog nogometnog saveza. Nakon razgovora s predsjednikom Radenkom Mijatovićem, velika trenerska želja Modrih odlučio je ostati izbornik Dežele.

Image
MATJAŽ KEK OSTAJE NA KLUPI SLOVENIJE: /

Slovenski medij kao da je dočekao; 'Non stop su iz Hrvatske stizale kontradiktorne informacije'

Image
MATJAŽ KEK OSTAJE NA KLUPI SLOVENIJE: /

Slovenski medij kao da je dočekao; 'Non stop su iz Hrvatske stizale kontradiktorne informacije'

'Sretni smo što Matjaž Kek ostaje naš izbornik'

"Sretni smo što Matjaž Kek ostaje naš izbornik. Imao je s nama ugovor kojeg je bilo teško raskinuti. To je sva istina". kazao je za Sportske novosti predsjednik slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih u detalje, ponavljam, imao je ugovor koji nije bilo lako raskinuti".

U plavom domu su jako razočarani takvom odlukom jer, prema pisanju hrvatskih medija, sve je već praktički bilo dogovoreno sa slovenskim stručnjakom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Image: 446996224, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic. Contributor media restriction: {1B83AAF2-1D15-4B71-9117-7AF7296D648F}, {1B83AAF2-1D15-4B71-9117-7AF7296D648F}, {1B83AAF2-1D15-4B71-9117-7AF7296D648F}, {1B83AAF2-1D15-4B71-9117-7AF7296D648F}, {1B83AAF2-1D15-4B71-9117-7AF7296D648F}, {1B83AAF2-1D15-4B71-9117-7AF7296D648F}., Model Release: no

"On je samo tražio da prije toga razgovara s predsjednikom svog saveza. Mislilo se da je to čista formalnost, te da će nakon tog razgovora obznaniti da dolazi u plavi dom. Međutim, Kek je svojom odlukom šokirao sve u Dinamu! Nitko niti u zadnjoj primisli nije imao da će na koncu ostati izbornik Slovenije"....

'Nije se tu posljednjeg dana radilo o novinarskim senzacijama, nego o čistim činjenicama'

U sličnom tonu piše i 24sata, koji je svojim kanalima doznao da su u Maksimiru doista šokirani Kekovom odlukom da na kraju ipak ostane slovenski izbornik. "Nije se tu posljednjeg dana radilo o novinarskim senzacijama, nego o čistim činjenicama. Bio je na koračić od Dinama, a na kraju je u srijedu navečer šokantno poručio kako ne želi u neprijateljskim odnosima napustiti klupu svoje reprezentacije", stoji u pisanju spomenutog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Slovenije, pak, stižu pisanja kako su iz Hrvatske dolazile kontradiktorne informacije. Sad ispada kao da su hrvatski mediji požurili s Kekovim dolaskom i kiksali.

"Je li na odluku slovenskog izbornika utjecalo to što je informacija iscurila u medije? Nama to izgleda potpuno nevažno", ističe SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doista, to je senzacionalni preokret jer još u utorak navečer s Kekom smo razgovarali o Dinamu i u tom razgovoru je izgledalo kako je pitanje dana kad dolazi na potpis ugovora. Što je Keka ponukalo da se predomisli, a praktički je bio pred polaskom u Zagreb, trenutno se može samo nagađati", dodaje 24sata.

Cijeli dan se čekala vijest o tome da je ugovor raskinut, a onda je došlo nešto što nitko u Dinamu nije očekivao. Bili su toliko uvjereni da će Kek biti trener, da u ovom trenutku ne postoji nekakav plan B. Zoran Mamić odradit će još dvije utakmice, ali jasno je da neće ostati na klupi i Dinamo se nakon Keka mora okrenuti nekom drugom rješenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špekulacije o imenima

I što sad? Nekoliko imena strši kao potencijalni treneri, mada su sad to sve naklapanja i špekulacije. Prava je istina, kako to također nekako jednako pišu hrvatski mediji, da u Maksimiru nisu imali B opciju, jer su bili uvjereni u Kekov dolazak na klupu Dinama. Željko Kopić, šef omladinske škole, Goran Tomić, trener Lokomotive, ali i Igor Bišćan, izbornik mlade reprezentacije Hrvatske imena su koja, ovako na prvu, izlaze na površinu. Spominje se i ime Vahida Halilhodžića, makar za njegov dolazak skoro pa nema šanse, jer je čvrsto ugovorno vezan za reprezentaciju Maroka. Tu su još Goce Sedloski, Romeo Jozak, Damir Krznar i njegov pomoćnik Alen Peternac, inače dosadašnji pomoćnici Jovićevića.

Krznar je poznat i kao trener od povjerenja Zorana Mamića. Nekako nam se čini kako je Goran Tomić idealan kandidat za Dinamovu klupu. No, :

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomić za Net.hr: 'Meni je u fokusu, maksimalno sam usredotočen i u potpunosti orijentiran samo na Lokomotivu'

"Meni je u fokusu, maksimalno sam usredotočen i u potpunosti orijentiran samo na Lokomotivu, svoje nogometaše, i htio bih završiti sezonu u klubu na najbolji mogući način, te ju privesti kraju. Ne zamaram se informacijama, pisanjima medija i kojekakvim šuškanjima. I to je sve što ću kazati na tu temu", rekao nam je Goran Tomić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo