U BOBANOVOM MILANU IPAK ĆE IGRATI JEDAN HRVAT: / Stigla odlična vijest za Dalića i hrvatsku reprezentaciju

Image
Foto: AFP

Bude li išlo sve prema planu mogao bi se ubrzo opet naći na popisu izbornika

1.8.2019.
14:51
AFP
VOYO logo

Čim je preuzeo ulogu šefa nogometnih operacija Milana legendarni kapetan ZvonimirBoban bacio se u potragu za pojačanjima. Prvo je zavirio u dobro poznato dvorište. AndrejaKramarića vidio je u napadu novog Milana, a DejanaLovrena kao stupa obrane.

No, niti jedan od ta dva posla nije uspio realizirati. Međutim to ne znači da iduće sezone niti jedan Bobanov sunarodnjak neće biti u momčadi. Pomalo zaboravljeni IvanStrinić lani je s Rossonerima potpisao trogodišnji ugovor. Međutim, nije odigrao minutu jer je ubrzo otkriveno da ima srčanih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je morao pauzirati cijelu godinu, a kako javlja Tuttosport u potpunosti se oporavio te je spreman za nove izazove. Dobra je stvar za njega što će od ove sezone Milan voditi MarcoGiampaolo. Strinić dobro poznaje talijanskog stručnjaka jer su zajedno proveli jednu sezonu u Sampdoriji prije nego što je hrvatski lijevi bek prešao na San Siro.

Problemi sa srcem

Hrvatski reprezentativac je u srpnju prošle godine potpisao trogodišnji ugovor s klubom iz Milana, ali su mu u kolovozu dijagnosticirani problemi sa srcem, zbog čega nije trenirao ni igrao. Rutinskom kontrolom otkriven je početak hipertrofije srčanog mišića, što je iziskivalo razdoblje mirovanja i dodatne pretrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića 16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Ivan Strinic Photo: Petar Glebov/PIXSELL

“Nikada u životu nisam imao ovakve probleme i normalno se bojati”, priznao je Strinić krajem prošle godine.

“Protekla tri mjeseca su prošla vrlo brzo jer sam ih proveo s obitelji i prijateljima. Svakoga mjeseca sam imao kontrole, a sada sam spreman okrenuti novo poglavlje u životu,” dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja utakmica

Strinić je tada kazao kako je cijelo vrijeme imao veliku podršku iz reprezentacije i kluba dodavši kako je sada na novom početku.

“Teško je sada praviti planove. Sada moram početi ispočetka,” kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se planirao vratiti do prosinca prošle godine posljednja službena utakmica koju je odigrao je finale Svjetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo