Ma, nije moguće? U Bayernu slave jer su izvukli Barcelonu!

Nakon ždrijeba polufinala nogometne Lige prvaka u Nyonu, u Bayernu su se jako razveselili ogledima protiv Barcelone koji će im ponuditi najveći ispit njihove prave snage.

12.4.2013.
14:35
VOYO logo

"Bayern protiv Barcelone, divovi se susreću u elitnom europskom natjecanju. Za nas je veliki izazov igrati protiv momčadi koja je oduševila svojom kreativnom igrom u posljednje četiri godine i koja je dominirala europskim nogometom. Ja sam pak sa svojim momčadima u Španjolskoj protiv Barcelone ostvarivao dobre rezultate. Pa sam primjerice s Athletic Bilbaom dva puta u Barceloni pobijedio. Veselim se dvjema magičnim nogometnim večerima", rekao je Bayernov trener Jupp Heynckes.

Kapetan bavarskog diva Philipp Lahm sličnog je mišljenja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prekrasan ždrijeb, španjolski prvak iz 2013. godine protiv njemačkog prvaka iz 2013., to je vrhunski dvoboj. Sada smo treći puta u posljednje četiri godine u polufinalu Lige prvaka, a šanse za finale u Londonu vidim 50:50. Bit će to zanimljivi dvoboj između dviju vrhunskih momčadi u kojem možemo svi uživati."

Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer ždrijeb je komentirao riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je lijepi ždrijeb. Mislim da nije nedostatak što prvu utakmicu igramo kod kuće što se pokazalo protiv Juventusa. Treba nam dva puta dobar plan i dva puta dobra forma tog dana. Nema sumnje da je Barcelona jaka, ali mi smo postali jači."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo