U BAYERNU JEDNU STVAR JOŠ UVIJEK NE MOGU OPROSTITI KOVAČU: / 'Nisam time bio zadovoljan jer to nije za nas dovoljno'

Image
Foto: Profimedia

Nakon toga donio im je dvostruku krunu

29.6.2020.
10:57
Profimedia
VOYO logo

Više od godinu dana je prošlo, ali u Bayernu nikako ne mogu preboljeti ispadanje od Liverpoola u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka. Bilo je to u osmini finala. NikoKovač na Anfieldu je sjajnom taktikom zaustavio moćni Kloppov stroj, ali je u Münchenu doživio potop (1:3) te je skoro ostao bez posla. A dokaz da vodeće ljude još uvije proganja taj rezultat su i izjave sportskog direktora HasanSalihamidžića, koje je dao za Kicker.

“Nisam bio zadovoljan našim rezultatima u Ligi prvaka prošle sezone. Iako smo izgubili od budućih pobjednika, to nije dovoljno za Bayern. Mogli smo biti bolji prošle sezone. Apsolutno želimo osvojiti Ligu prvaka opet, to je naš veliki cilj”, poručio je Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Croatian head coach Niko Kovac (L) and Bayern Munich's Croatian sports manager Hasan Salihamidzic (R) pose with the new trainers jacket during a press conference in the stadium in Munich, southern Germany, on July 2, 2018. - The former Eintracht coach Niko Kovac will take over from Jupp Heynckes for the 2018/2019 Bundesliga season. (Photo by Christof STACHE / AFP)

Uskoro nastavak

Nakon što ih je prošle jeseni poslije odlaska Nike Kovača preuzeo Hansi Flick, njemački velikan odradio je fantastičan ostatak sezone. Obranili su naslov prvaka pa se sada u miru mogu pripremati za nastavk Lige prvaka.

Kako je Uefa nedavno potvrdila, od četvrtfinala, sve utakmice Lige prvaka održat će se u Lisabonu od 12. do 23. kolovoza. Međutim, igrat će se samo jedna utakmica, a ne dvije, kao inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još četiri utakmice nisu odigrane u osmini finala, dok su Atalanta, Atletico Madrid, Leipzig i Paris Saint-Germain već osigurali nastup u četvrtfinalu tog elitnog natjecanja. Za preostala četiri mjesta bore se Real Madrid i Manchester City (Englezi vode 2-1 nakon prve utakmice), Bayern i Chelsea (Nijemci vode 3-0), Lyon i Juventus (Francuzi vode 1-0) te Napoli i Barcelona (momčadi su prvu utakmicu odigrale neriješeno 1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo