U BARCI SE STVARAJU NOGOMETAŠI, ALI I ODGAJAJU DOBRI LJUDI: / Njihovi klinci slavili su u raspucavanju s 28 penala, a onda – oduševili

Image
Foto: Screenhsot

Sve se dogodilo u četvrtfinalu turnira Junior Soccer World Challenge 2018.

26.8.2018.
10:21
Screenhsot
VOYO logo

Nevjerojatne, ali lijepe i ohrabrujuće scene viđene su u Osaki gdje juniorske momčadi klubova igraju Soccer World Challenge turnir. U četvrtfinalnoj fazi natjecanja sučelile su se momčadi Barcelone i Persimmona...

Nakon 50 minuta igre rezultat je bio 2-2 pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca i, pokazat će se, rijetko viđenoj drami. Odluka o pobjedniku pala je nakon 28 udarca s bijele točke nakon što je, da spomenemo i to, Adrian Gill osigurao 11-10 pobjedu Blaugrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ih Laureus?

I onda se dogodilo... Ovakav je ishod teško pao mladim igračima poražene momčadi, emocije su radile svoje, a gesta Barceloninih mladih nogometaša podsjetila je na scene viđene 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači koje vodi David Sanchez tješili su uplakane vršnjake iz Kawasakija baš kao što je to radila generacija koju je vodio Sergi Mila a koja je u finalu istog turnira svladala igrače Omiya Ardiju. Te su scene nagrađene Laureusom za najbolji sportski moment godine. Mogle bi biti i ove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo