NEMOGUĆE DA SU TO NAPRAVILI / U Barceloni se crvene zbog ovog prizora: Navijači na poluvremenu povukli iznenađujući potez

Image

Navijači su u znak protesta napustili Camp Nou

15.4.2022.
8:36
VOYO logo

Nakon što je prvi susret u Frankfurtu završio 1-1, nogometaši Eintrachta priredili su veliko iznenađenje pobijedivši na Camp Nou Barcelonu s 3-2 izborivši tako plasman u polufinale Europske lige. Mjesto među četiri najbolje momčadi izborili su i RB Leipzig, te West Ham.

Eintracht je na Camp Nou imao podršku više od 25.000 navijača. Premda je momčad iz Frankfurta imala pravo na samo 5.000 ulaznica, njemački navijači su nabavili ulaznice svim mogućim kanalima pa je atmosfera bila kao da se igra u Frankfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izazvalo je to sveopće zgražanje katalonskih medija, ljudi u klubu, ali i navijača, koji su svoje mišljenje pokazali već na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na dio tribina iza za gola gdje su smještene najvatrenije pristalice Barcelone ostao je prazan nakon odigranih 45 minuta susreta. Odlučili su iz protesta zbog velikog broja gostujućih navijača napustiti stadion.

Šokantan početak

Utakmica je, inače, počela je šokantno za Barcu. Eric Garcia je u trećoj minuti oborio Jespera Lindstroma, a portugalski sudac Artur Soares Dias pokazao na bijelu točku. Filip Kostić je sigurno izveo kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO IH JE ŠOKIRALO /

Barcelona nakon debakla najavila istragu, Nijemci na Camp Nou ih razbjesnili: 'Ovo je sramota. Nismo mogli pobijediti...'

Image
OVO IH JE ŠOKIRALO /

Barcelona nakon debakla najavila istragu, Nijemci na Camp Nou ih razbjesnili: 'Ovo je sramota. Nismo mogli pobijediti...'

U 10. minuti Barca je mogla izjednačiti. Pedri je ubacio na drugu stativu, Aubameyang je pucao glavom, ali preko gola. U nastavku poluvremena Barcelona je pritiskala, no nije uspjela slomiti njemačku obranu. S druge strane Eintracht je vrebao na kontre i jedna takva im je donijela povećanje prednosti u 36. minuti. Kostić je dodao do Rafaela Borrea koji je povukao i potom opalio s više od 25 metara i sjajno pogodio u rašlje.

Katalonski sastav je već u drugoj minuti nastavka mogao smanjiti, no Aubameyang je promašio zicer. Uslijedila je velika prilika za goste u 58. minuti, pucao je Lindstrom, ali je Marc-Andre ter Stegen sjajno reagirao. Međutim, niti Ter Stegen u 67. minuti nije mogao ništa, Kostić je sjajno pogodio za nevjerojatnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je u 84. minuti zabila pogodak, no Busquets je bio u zaleđu. No, u prvoj od devet minuta nadoknade Busquets je ipak smanjio rezultat sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Barcelona je u devetoj minuti nadoknade zabila još jedan gol, Depay je zabio s bijele točke, no za više od toga nije bilo vremena.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo