U ATLETICU POTVRDILI DOLAZAK VATRENOG: / 'Moram još samo naučiti kako se izgovara njegovo ime'

Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET
23.6.2016.
14:09
AFP, GEORGES GOBET
VOYO logo

"Jučer su ga pregledali liječnici te vjerujem da će biti spreman za nadolazeću sezonu. Moram naučiti kako se izgovara njegovo ime, još uvijek ne govorim hrvatski", izjavio je Cerezo u Madridu.

Vrsaljko je 24-godišnji desni bek koji je prošle sezone nastupao za šestoplasiranu momčad talijanskog prvenstva Sassuolo, a u Atleticu bi trebao ostati iduće četiri godine uz mogućnost produljenja ugovora za dodatnu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslijedio Mandžu

Pretprošle sezone u Atleticu je igrao hrvatski napadač Mario Mandžukić koji je nakon godinu dana otišao u Juventus. Momčad s obale rijeke Manzanares sezonu je završila sezonu na trećem mjestu iza Barcelone i Real Madrida, ispala je u četvrtfinalu Kupa od Celte Vigo dok je na jedanaesterce bila poražena u finalu Lige prvaka od najvećeg rivala Reala iz Madrida.

Image
Image

Griezmann (25) je u Atletico stigao u ljeto 2014. iz Real Sociedada, te je odigrao dvije sjajne sezone pod vodstvom Diega Simeonea postigavši 57 pogodaka u 107 službenih nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što ću ostati dio ove obitelji. Želim napredovati iz sezone u sezonu, a suigrači i treneri u ovom klubu će mi pomoći u to namjeri", izjavio je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo