TUŽNA PRIČA JEDNOG OD NAJVEĆIH TALENATA: / Sav novac potrošio na izlaske, žene, lažne prijatelje...

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Nogometaš Las Palmasa i suigrač našeg Marka Livaje Kevin Prince-Boateng je u razgovoru za španjolski dnevni sportski list Marcu priznao kako je potrošio ogroman novac u prethodne dvije godine.

19.12.2016.
14:52
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Boateng (29) je igrački ponikao u berlinskoj Herthi, a onda je igrao za Tottenham, Borussiju Dortmund, Portsmouth, Milan i Schalke. Glasio je za jednog od najvećih nogometnih talenata, ali je u posljednje dvije godine doživio veliki pad u karijeri. U Schalkeu je bio izbačen iz momčadi, a nakon toga Boateng se pokušao igrački naći u Milanu. Međutim, njegov pokušaj se raspao kao kula od karata.

CIJELA ŠPANJOLSKA BRUJI O OVOJ FANTASTIČNOJ AKCIJI: Bivša zvijezda Milana zabila nevjerojatan pogodak

Promijenio ponašanje i postao prvo ime momčadi

Na kraju je karijeru nastavio u Las Palmasu i sad je siugrač našeg Marka Livaje. Ove sezone zaigrao je bolje, postigao pet pogodaka za spomenutog španjolskog prvoligaša u svim natjecanjima, a tome može zahvaliti samo odluci da promijeni ponašanje zbog čega je postao prvo ime svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za madridsku Marcu priznao je kako žali što je zbog svog raskalašenog života spiskao ogromnu količinu novca na aute, izlaske, jahte, žene...

Pokleknuo pred opterećenjem slave i novca

"U posljednjih dvije godine, sav svoj novac potrošio sam na noćne izlaske, skupocjene automobile i prijatelje koji u biti to nisu bili. Za osobu poput mene koja je odrasla u siromašnoj četvrti, bilo je jako opasno imati sav taj novac. Jednostavno sam pokleknuo pred opterećenjem slave i novaca koje sam imao", kazao je Kevin Prince-Boateng čije riječi prenosi Skysports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad kad se osvrne iza sebe, Boateng žali za svojim ponašanjem. Ali ne samo za tim...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio šef u svojem gradu

"Žalim za puno učinjenih stvari. Kad sam bio mlađi, nisam naporno trenirao zato što sam se oslanjao na talent. To nije bio ispravan put. Htio bih da sam napornije trenirao ali onda opet, to je u to vrijeme bilo normalno. Budući da sam bio šef u svojem gradu koji je imao novac i slavu", objasnio je Boateng koji sad živi novo poglavlje karijere u Las Palmasu i španjolskoj ligi.

"Opet uživam u nogometu. Španjolska liga najbolja je na svijetu. Poštujem svakog suigrača u momčadi, a to prije nije bio slučaj. Sve ću napraviti za momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo