Tuži klub nakon što je e-mailom saznao da je višak

Togoanski reprezentativac Emmanuel Adebayor odlučio je tužiti svoj klub Manchester City nakon što ga je trener Roberto Mancini, uz još šest igrača, izbacio iz prve momčadi.

8.7.2011.
11:58
VOYO logo

Adebayor je u City stigao 2009. godine iz Arsenala za 29 milijuna eura, a prošlu je polusezonu proveo na posudbi u Real Madridu. S klubom iz Manchestera ima još tri godine ugovora, a svakog potencijalnog poslodavca odbija njegova plaća od gotovo 200 tisuća eura tjedno.

Ipak, ako već ne nađe novi klub, pobjedu će gotovo sigurno ostvariti na sudu, uvjeren je njegov odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je vrlo bolno i uvredljivo i govori puno o Manchester Cityju. S jedne strane oni žele postati najveći i najuspješniji klub na svijetu, ali ljudi koji vode taj klub ne djeluju na taj način", rekao je Adebayor.

Togoanca posebno smeta činjenica da mu se nitko od uprave kluba nije obratio nakon što je ga je trener izbacio iz prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko u klubu me nije pozvao na razgovor i objasnio razloge ove odluke. Upravo sam primio e-mail od tajnice kluba koja mi govori da se moram pojaviti u klubu 9. srpnja. Ali kad sam razgovarao s drugim igračima, saznao sam da prva ekipa ide na turneju po SAD-u 8. srpnja", razočaran je Adebayor.

Uz togoanskog napadača, Roberto Mancini u novoj sezoni više ne računa na Craiga Bellamyja, Roquea Santa Cruza, Shaya Givena, Waynea Bridgea, Neduma Onouhu i Michaela Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106100739006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo