TURSKA, ČEŠKA I ŠPANJOLSKA STREPE OD NJEGA: / Pogledajte što to Subašić radi u šest sekundi

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Hrvatska nogometna reprezentacija trenutno se priprema u Svetom Martinu na Muri za Euro koji počinje 10. lipnja.

23.5.2016.
17:21
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Nogometaši Ante Čačića danas su u jutarnjim satima odradili i prvi zatvoreni trening. Nakon jučerašnjeg velikog interesa stanovništva u ovom pitoreksnom međimurskom mjestu, Vatreni nastavljaju s pripremama i dolascima novih igrača. Reprezentaciji bi se u toku dana trebao priključiti i stoper Vedran Ćorluka kojem je u subotu završila klupska sezona u moskovskom Lokomotivu.

Image
'MLAD SAM PA ŠTO BUDE': /

Halilović se ne boji da bi mogao ispasti iz Čačićevih kombinacija

Image
'MLAD SAM PA ŠTO BUDE': /

Halilović se ne boji da bi mogao ispasti iz Čačićevih kombinacija

Čekaju se oni najbolji

Mario Mandžukić dobio je odmor nakon naporne sezone i on dolazi 29. lipnja isto kao i Ivan Rakitić, dok se dolazak Luke Modrića i Matea Kovačića očekuje 2. lipnja, u onoj rovinjskoj fazi natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, jedan od onih koji je već debelo u pogonu je hrvatska Vatrena jedinica Danijel Subašić. Iza Subašića je vrlo dobra sezona u dresu Monaca, pogotovo u prvom dijelu. Subašić je do siječnja imao niz od 842 minuta bez primljenog gola. Prvi dio sezone je bolje odigrao, u ovom drugom dijelu Monaco je kiksao i dopustio Lyonu da ga pretekne na drugom mjestu, pa su sezonu završili kao treći s 65 bodova koliko ima i Lyon, ali zbog bolje gol razlike su uhvatili drugo mjesto. Subašić je u tom proljetnom dijelu pokvario svoje brojke, uostalom kao i svi u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić standardna jedinica

Što se tiče reprezentacije, Subašić je u eurokvalifikacijama bio standardna jedinica i isto se to očekuje i na Euru. Izbornik Ante Čačić vjeruje svom golmanu koji ipak puca od samopouzdanja i jedva čeka da počne natjecanje. Uz njega, tu su još kao njegova prva zamijena Lovre Kalinić i treći vratar reprezentacije je Ivan Vargić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić je fokusiran samo na pripreme, a to se može vidjeti i na kratkoj snimci s treninga koja je jučer osvanula na službenom Twitteru HNS-a. Na noj se vidi i kako Subašić trenira brzinu i reakciju i ono što je najvažnije, u dobroj je formi uoči Eura.

Ako Subašić bude bio na visini zadatka, Hrvatska može napraviti dobar rezultat. Mogli bi kazati da je to svojevrrsni uvjet u lancu niza igrača koji bi trebali Hrvatsku povesti prema uspjehu. A on je dio njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo