Turci nisu k'o Mamić: Veliki preokret oko Prosinečkog!

Robert Prosinečki podnio je ostavku na mjesto trenera Kayserispora, ali klupski predsjednik njegovu je ostavku - odbio.

12.11.2013.
16:48
VOYO logo

Samo šest osvojenih od moguća 33 boda natjerala su Roberta Prosinečkogda podnese ostavku u Kayserisporu. Klub je prikovan na dno ljestvice, nisu dobili deset uzastopnih utakmica u turskom prvenstvu. No, ni to nije dovoljno da Žutog potjeraju iz kluba.

Možete samo zamisliti što bi Zdravko Mamić napravio treneru koji bi ostao 10 utakmica bez pobjede u prvenstvu. Zapravo, ne bi dotični nesretnik ni bio u mogućnosti toliko ne pobjeđivati, već bi dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba je odbio njegovu ostavku i poručio legendarnom hrvatskom nogometašu da se vrati na posao. Sam Prosinečki još nije donio odluku, ali je navodno obećao odlučiti od srijede.

"Razgovaram s ljudima iz uprave, ne daju mi da odem... Imamo sutra još jedan sastanak, ali već sam im rekao da je za njih bolje da nađu drugog trenera. Osjećam da više ne mogu pomoći. Jednostavno ne mogu", rekao je Prosinečki i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ću u Turskoj do zime. Upisao sam djecu u školu i pričekat ćemo do polugodišta, tek su došle iz Zagreba. Što je tu je, na takav sam se život odlučio kada sam se počeo baviti ovim poslom."

Kako bilo, ovosezonska turska epizoda nikako ne ide po planu Prosinečkog. Lani je klub odveo s 15. na peto mjesto i bio u najužem krugu kandidata za trener Besiktasa. Ostao je u Kayserisporu i potonuo na dno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo