TURBULENCIJE U BAYERNU: / Kovač je razgovarao sa nezadovoljnom klupskom legendom. Hoće li na ovo pristati?

Image
Foto: AFP

Klupska ikona našla se u neočekivanoj situaciji

11.10.2019.
20:14
AFP
VOYO logo

Tridesetogodišnji njemački napadač Bayerna Thomas Müller dugo je bio jedna od glavnih zvijezda bavarskog velikana, ali u posljednje vrijeme mnogo se piše o sukobu između njega i trenera Nike Kovača.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Thomas Muller

Müller čak razmišlja o odlasku iz Bayerna nakon što je Kovač izjavom razbjesnio Nijemca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za minute

“Ako nam ponestane ljudi, Müller će sigurno dobiti minutažu”, rekao je Kovač. Sport Bild je potom objavio da bi Müller već u siječnju mogao promijeniti sredinu, međutim novinar Sky SportsaMarc Behrenbeck , koji je dobro upućen u odgađanja u redovima njemačkog giganta, tvrdi da napadač ne razmišlja o odlasku iz kluba.

Otkako je Philippe Coutinho došao u Bayern i potom zauzeo mjesto u početnoj momčadi njemački su se mediji pitali što će biti s Thomasom Müllerom. Nakon što se riješio najvećih nezadovoljnika iz prošle sezone, Jamesa Rodrigueza i Renata Sanchesa, hrvatskom stručnjaku Kovaču ostao je još samo jedan. Klupska legenda pala je u drugi plan i samo se čekala njegova reakcija. I čini se da je ona došla. Sport Bild tvrdi da Müller želi u siječnju napustiti München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo strpljenja

Sada je Bild objavio novosti oko razvoja situacije. Prema pisanju tog medija Kovač i njemački napadač su razgovarali i nekadašnji hrvatski izbornik ga je zamolio da se još malo strpi jer mu namjerava dati priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač ga ne želi izgubiti jer ga vidi kao idealnu zamjenu u slučaju da se neki od prvotimaca ozlijede, ali nije poznato što mu je Müller odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo