TURBULENCIJE NA MAKSIMIRU: / Dvije Dinamove zvijezde još nisu pristale na smanjenje ugovora. S jednim imaju veliki problem

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Trenutno je među najplaćenijim igračima u klubu s ugovorom vrijednim 850 tisuća eura bruto

26.5.2020.
10:41
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Premda su se nedavno pojavile informacije da su svi igrači Dinama pristali na smanjenje ugovora, čini se na kraju da to baš i nije tako. Naime, SN tvrdi da je cijela momčad pristala na rezanje plaća, osim BiH reprezentativca Amera Gojaka i sunarodnjaka mu Izera Hajrovića.

S Gojakom neće imati previše problema, navodno se samo čeka dolazak njegova oca, koji je ujedno i Amerov agent, kako bi se novi ugovor realizirao, ali kada je Hajrović u pitanju tu se stvari malo kompliciraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

05.02.2020., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Utakmica cetvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Izet Hajrovic, Mario Gavranovic Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Hajrović ima ugovor s Dinamom još godinu dana, a trenutno je među najplaćenijim igračima u klubu s ugovorom vrijednim 850 tisuća eura bruto. Hajrović želi napustiti Maksimir i Dinamo nema ništa protiv toga, ali postoji problem jer BiH nogometaša nitko ne želi kupiti. Ponuda još nema, a Hajrović se ne želi odreći lukrativnog ugovora kojeg isto tako može iskoristiti u pregovorima s novim klubom.

SN ipak tvrdi kako Hajrović nije u lošem odnosu s klubom i da nema svađa, te da će se ova zavrzlama riješiti uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo