PRAVI JE HIT / Tudor upisao najveću pobjedu u trenerskoj karijeri. Pogledajte kako je svladao Juventus na krilima briljantnog 'malog' Simeonea

Image
Foto: Profimedia

Verona je do vodstva od 2-0 stigla u razmaku od tri minute kada je vrlo raspoloženi Giovanni Simeone dva puta tresao mrežu

30.10.2021.
20:46
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor u 11. je kolu talijanskog prvenstva ostvario veliku pobjedu na klupi Verone svladavši na domaćem terenu Juventus, u kojemu je prošle sezone radio kao pomoćni trener, sa 2-1 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona je do vodstva od 2-0 stigla u razmaku od 11. do 14. minute kada je ove sezone vrlo raspoloženi Giovanni Simeone dva puta tresao mrežu iza Szczesnyja. Prvi je put iskoristio kardinalne pogreške u gostujućoj obrani, da bi drugi put sjajnim udarcem izvan kaznenog prostora pogodio sam gornji lijevi kut suparničkih vrata.

Prvi pogodak možete pogledati OVDJE, a drugi OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko postignuće

Giovanni Simeone tek je sedmi igrač u povijesti Serie A koji je Juventusu zabio u dresu tri različita kluba (Genoa, Cagliari, Verona). Posljednji kojemu je to uspjelo bio je Enrico Chiesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je do kraja susreta uspio tek smanjiti na 2-1 preko McKenniea u 80. minuti.
Boško Šutalo ušao je u igru za Veronu u 67. minuti, Nikola Kalinić je zamijenio dvostrukog strijelca Simeonea u 83., dok je Ivor Pandur ostao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo