KAKO OVO NIJE ZABIO? / Tudorova reakcija na promašaj sezone postala hit! Pogledajte kako je Bosanac bacio hrvatskog trenera u potpuni očaj

Image
Foto: Screenshot

Lopta je umjesto u gol otišla u gol-aut, a svi su na terenu bili u potpunoj nevjerici, Igor Tudor pogotovo

2.11.2022.
8:52
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na Velodrome stadionu Marseille, kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, s 2-1 u ogledu 6. kola skupine D Lige prvaka, čime je Tottenham izborio osminu finala ovog natjecanja, dok je Marseille ispao iz Europe.

Marseille je potpuno dominirao tijekom prvog poluvremena. Zbio je suparnika u njegov šesnaesterac i nakon brojnih prilika inicijativa se isplatila u sudačkoj nadoknadi kada je Mbemba glavom zabio za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u nastavku je Tottenham napokon zaigrao hrabrije i otvorenije, a izjednačio je u 54. minuti. Sjajno je ubacio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, a Lenglet je loptu pospremio u mrežu za 1-1. Nakon toga su obje momčadi propustile nekoliko dobrih prilika, dok je u samoj završnici uslijedio posljednji domaći udar koji nije okrunjen pogotkom za osminu finala. Čak štoviše, Marseille je na kraju izgubio 1-2 golom Hojbjerga u 95. minuti.

Image
Image

Nevjerojatan promašaj

Međutim, bio je Marseille veoma blizu pogotka u 87. minuti utakmice. S desne strane stigao je oštar i kirurški precizan centaršut na peterac, a tamo je BiH nogometaš Sead Kolašinac bio sam i glavom je iz velike blizine, od oko dva metra, uspio promašiti. Lopta je umjesto u gol otišla u gol-aut, a svi su na terenu bili u potpunoj nevjerici, Igor Tudor pogotovo, a njegova reakcija bile je posebno intenzivna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudorovu reakciju i nevjerojatan promašaj Kolašinca pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo