UH, TO JE BILO BLIZU / Tudor skoro ostao bez velikog pojačanja: Popularna zvijezda zamalo se 'polomila' pred očima oduševljenih navijača

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Fantastični napadač, Alexis Sanchez, novi je igrač Marseillea

10.8.2022.
9:20
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Talijanski prvoligaš Inter sporazumno je raskinuo ugovor s čileanskim napadačem Alexisom Sanchezom, objavio je klub Serie A u ponedjeljak, a čileanski reprezentativac će svoju karijeru nastaviti kod našeg Igora Tudora u Marseilleu.

Image
'BILI SMO BOLJI' /

Bugarski mediji tvrde da je sudac uništio Ludogorec, njihov najbolji igrač tvrdi: 'Sudac je Dinamu bio 12. igrač'

Image
'BILI SMO BOLJI' /

Bugarski mediji tvrde da je sudac uništio Ludogorec, njihov najbolji igrač tvrdi: 'Sudac je Dinamu bio 12. igrač'

Sanchez je veliko pojačanje za Tudorovu momčad te bi trebao biti jedan od nositelja igre francuskog velikana. Da stvar za Tušu bude još bolje, fantastični Alexis stiže potpuno besplatno. Sanchez je upisao 109 nastupa i zabio 20 golova u svim natjecanjima nakon što je 2019. došao u Inter iz Manchester Uniteda, ali je prošle sezone rijetko bio u početnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Čileanac je u Francuskoj dočekan kao velika zvijezda, što je nekada i bio. Navijači Marseillea praktički u ekstazi čekaju svojeg novog miljenika te očito od Sancheza očekuju velike stvari.

Image
Foto: Profimedia

Zamalo su ostali bez njega

No, veliko slavlje zamalo se pretvorilo u ogromnu tugu. Sanchez je htio pozdraviti navijače koji su ga dočekali pa se zamalo povrijedio dok je to radio. Istrčao je pred navijače, u trku je krenuo pozdravljati oduševljene obožavatelje, a potom je stao na jednu dimnu bombu te je zamalo završio na podu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi to bio nimalo ugodan pad, ali srećom je Alexis ostao na nogama te je nastavio pozdravljati navijače. Bila bi to jedna od najbizarnijih ozljeda u povijesti nogometa, a vjerujemo da bi i naš Tušo poludio da se nešto dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanchez je svoju karijeru počeo u čileanskom Cobreloai, nakon čega je preselio u Udinese. Tamo je u pet godina pokazao sav svoj talent te je 2011. godine preselio u Barcelonu. S katalonskim velikanom je osvojio La Ligu, Copu del Rey, španjolski i europski Superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo, nakon čega je otišao u Arsenal. U londonskom klubu proveo je četiri godine te je bio omiljeni igrač navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, to se promijenilo kada je preselio u Manchester United, u kojem je počeo njegov veliki pad u formi. Nikako nije mogao preslikati nastupe iz Arsenala u dresu Uniteda te je ubrzo napustio Englesku i preselio u Inter.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo