DRAMA U HAJDUKU UOČI VAŽNE UTAKMICE: / Tudor izbacio iz momčadi jednog od svojih najboljih igrača

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, Hajduk je u dosta teškoj situaciji nakon poraza od Varaždina u proteklom kolu i pomogao bi im sigurno Eduok sa svojim golovima

20.6.2020.
17:09
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Teška su vremena nastupila u splitskom Hajduku uoči jako važne sutrašnje utakmice s Lokomotivom. Trener Igor Tudor izbacio je Samuela Eduoka, drugog najboljeg strijelca svoje momčadi s popisa za tu utakmicu.

Na službenim stranicama kluba dano je objašnjenje da je Eduok “izostavljen je s popisa igrača za susret s Lokomotivom zbog opetovanog kršenja klupske discpiline”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti, razlog je nedolazak Nigerijca na klupski doručak uoči putovanja u Zagreb. No očito nije to prvi put da 25-godišnji napadač krši klupsku disciplinu i zbog toga je zaslužio ovakvu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji strijelac

Inače, Hajduk je u dosta teškoj situaciji nakon poraza od Varaždina u proteklom kolu i pomogao bi im sigurno Eduok sa svojim golovima.

Zabio ih je devet ove sezone, više od njega zabio je tek Mijo Caktaš, ali je Eduok bio efikasniji, to jest trebalo mu je manje minuta na terenu da svoje golove zabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo