TUDOR U PROBLEMIMA: / Sukobio se s još jednim igračem, šokirao navijače pa napao najveću zvijezdu

Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL

Igoru Tudoru nakon svega 15 dana na klupi slavnog turskog Galatasaraya baš i ne cvatu ruže.

28.2.2017.
8:58
Ivo Čagalj / PIXSELL
VOYO logo

Odmah po preuzimanju Galate, Tudor je na prvoj presici Wesleya Sneijdera kazavši kako Nizozemac treba više raditi. Nakon toga, našao se na udaru turskih medija koji su mu, prvo izvadili "prljavi veš" u obliku izjave kako je Bešiktaš favorit prvenstva, a nakon toga ga optužili za sumnjive transfere.

Image
NA PRVOJ PRESICI ODMAH 'U GLAVU': /

Tudor kritizirao najveću zvijezdu Galatasaraya

Image
NA PRVOJ PRESICI ODMAH 'U GLAVU': /

Tudor kritizirao najveću zvijezdu Galatasaraya

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirao preko 30 milijuna navijača Galatasaray

Hrvatski trener šokirao je preko 30 milijuna navijača Galatasaraya (prema pouzdanim istraživanjima, Galatasaray je najpopularniji klub u zemlji i prati ga 41 posto od gotovo 80 milijuna Turaka) kad je u debiju protiv Rizespora (1-1) iz momčadi izbacio Brumu, 22-godišnjaka koji je ove sezone među najvažnijim igračima Galatasaraya.

No, nije tu kraj problemima. U jučerašnjem derbiju protiv Bešiktaša Tudor je izgubio 1-0 (prije samo dva tjedna Tudor je kao trener Karabükspora srušio Beşiktaş 2-1, ali s jačom momčadi mu to nije pošlo za rukom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči susreta svojom je odlukom neugodno iznenadio Martina Linnesa, nogometaša kojeg je izbacio iz momčadi za derbi protiv Bešiktaša. Ljutiti nogometaš, kada je čuo Tudorovu odluku, odjurio je iz trening-kampa i tako otvorio poglavlje sukoba s Tudorom u svlačionici Galatasaraya u kojoj baš i ne cvatu ruže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor ne blista u derbijima

Turski mediji još ranije su upozoravali da hrvatski stručnjak ne blista u derbijima jer je s Hajdukom u 10 okršaja protiv Dinama izgubio čak sedam puta. Njegova rezultatska bilanca u prva dva susreta na klupi Galate su samo jedan osvojeni bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza od Bešiktaša Tudora su navijači kritizirali što je iz igre izveo najveću zvijezdu Wesleya Sneijdera u trenucima kada je momčad lovila gol zaostatka. Tudor se brani kritiziranjem Sneijdera da je odigrao ispod očekivanja struke i pružio partiju koja nije u skladu s njegovim igračkim kvalitetama.

"Vraća se od ozljede i malo je trenirao, nekih 4-5 dana. Zbog toga nije odigrao dobro i morao sam ga zamijeniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray za Bešiktašem zaostaje deset bodova

Nakon susreta s Bešiktašem, Tudor je za turske medije kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je bila izjednačena utakmica. Htjeli smo pobijediti na svom terenu. Imali smo šansi u drugom dijelu, ali nismo uspijeli", kazao je hrvatski stručnjak na presici nakon susreta, prenosi njegove riječi Aspor.

Galatasaray nakon poraza od Bešiktaša ima 40 bodova i nalazi se na trećem mjestu, dok je Bešiktaš prvi s 50 osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, možda zaostajemo za Bešiktašem deset bodova, ali do kraja ima dvanaest kola i mi se, stoga, moramo fokusirati da do kraja odigramo što bolje i poboljšamo našu igru", dao je do znanja Tudor.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo