Tudor spustio Ibričiću i otkrio: 'Dva puta je Reju poslao u p....m'

Bivši trener Hajduka Igor Tudor odlučio je odgovoriti na prozivke bivšeg hajdukovca Senijada Ibričića, koji je prije nekoliko dana otkrio kako se, navodno, nudio Hajduku, ali ga Tudor nije htio.

12.2.2015.
17:01
VOYO logo

Igor Tudor nije htio šutjeti na Ibričićevu izjavu kako se bivši omiljeni igrač Torcide navodno nudio Hajduku, ali ga bivši splitski strateg nije htio. Stoga je iznio i svoju istinu o Ibričiću...

"Nisam imao namjeru ulaziti ni u kakve polemike i objašnjenja oko dovođenja Senijada Ibričića u klub, ali sam njegovim istupima u javnosti ne svojom voljom doveden u situaciju da moram objasniti prave razloge njegovog nedolaska na Poljud", objašnjava Tudor za Slobodnu dalmaciju, te nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želeći zaštititi Hajduka, ali i samog igrača, kao što ste i svjedočili, nisam htio iznositi detalje vezane za njegov dolazak, ali nakon njegovih izjava objavljenih u više medija tijekom nekoliko dana, s ciljem diskreditiranja mojeg imena, prisiljen sam, na moju veliku žalost, reagirati i iznijeti pravi razvoj događaja. Jer, kako je naš dragi Senijad kazao: “Neka navijači znaju istinu!”, objašnjava Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Hajduka je onda otkrio i zanimljivost vezanu za Ibričića...

"Osim ostalih problema s njim, dvaput je tadašnjeg trenera Hajduka Reju pred igračima “poslao u p…. m……”, a između ta dva događaja treneru se ispričao sms-om. Budući da pouzdano znam da je to isto učinio i Rejinom prethodniku, rekao sam predsjedniku Brbiću da to kod mene neće moći proći i da ćemo imati nepremostiv problem u svlačionici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Tudorova poruka za kraj...

"Isto tako ga ovim putem molim da mi više ne šalje opravdavajuće sms-poruke na telefon, ne spominje me u javnosti, a pogotovo da lažnim (a to svi mi dobro znamo) pričama o nemogućnosti potpisivanja za Hajduk, nakon mojeg odlaska, ne širi jeftini populizam koji kod najvećeg dijela navijača ne prolazi. Puno sreće u daljnjoj karijeri želi mu njegov Igor Tudor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo