IGOR TUDOR NAPUSTIO VERONU / Hrvatske legenda preuzima jedan od najpoznatijih klubova u Europi?

Image
Foto: Profimedia

Igor Tudor odlučio je da je vrijeme za rastanak

28.5.2022.
11:21
Profimedia
VOYO logo

Igor Tudor više nije trener Verone, službeno je potvrđeno. Dvije strane su postigle dogovor oko sporazumnog raskida suradnje.

"Teška odluka, jer sam u Veroni našao sredinu i sjajnu grupu igrača i ljudi koji su mi dozvoljavali da budem najbolji i stvorim harmoničnu situaciju zbog koje smo radili nevjerojatne rezultate. Dugo sam razmišljao, pričao s predsjednikom, čiju iskrenost i transparentnost u objašnjavanju planova za narednu sezonu sam izuzetno cijenio. Složili smo se ipak da ne postoje uvjeti da nastavimo naš put zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to, odluka o rastanku je bila jedina ispravna. Veliki pozdrav gradu Veroni, u kojem sam proveo sjajno vrijeme. Zagrljaj za navijače koji su mi pokazali privrženost i puno sreće Hélas Veroni u budućnosti", rekao je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski i turski mediji nagađaju da je Tudor odlučio napustiti Veronu zbog ponude Galatasaraya. On je već kratko radio u Istanbulu 2017. godine, a čini se da nije mogao odbiti turskog giganta po drugi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je, inače, trenersku karijeru započeo u Hajduku gdje je radio od 2013. do 2015. godine, te tijekom 2020. godine. Vodio je još PAOK, Karabükspor, Galatasaray i Udinese, a prije Verone u Juventusu je bio pomoćni trener Andreu Pirlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo