'NISAM POTPISAO' / Tudor otkrio zašto već nakon godinu dana napušta Marseille: 'Ostavljam klub u boljem stanju nego kad sam došao'

Image
Foto: Profimedia

Pod Tudorovim vodstvom Olympique je kolo prije kraja francuskog prvenstva osigurao treće mjesto koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka

1.6.2023.
15:00
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor u sljedećoj sezoni neće voditi francuskog prvoligaša Olympique Marseillea, priopćio je u četvrtak na konferenciji za medije klupski predsjednik Pablo Longoria.

Image
PALA ODLUKA /

Poznata sudbina Igora Tudora u Francuskoj: Donio odluku nakon razgovora s čelnicima kluba

Image
PALA ODLUKA /

Poznata sudbina Igora Tudora u Francuskoj: Donio odluku nakon razgovora s čelnicima kluba

"Prihvatili smo i poštovali želju našeg trenera Igora Tudora da ne nastavimo avanturu sljedeće sezone", rekao je Longoria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod Tudorovim vodstvom Olympique je kolo prije kraja francuskog prvenstva osigurao treće mjesto koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. Subotnje gostovanje na Korzici kod Ajaccioa bit će posljednja, 48. službena utakmica u kojoj će 45-godišnji Tudor voditi momčad iz Marseillea, na čije je čelo došao u srpnju 2022. umjesto Argentinca Jorgea Sampaolija.

"Htio bih zahvaliti predsjedniku i svima u klubu. Bila je čast raditi ovdje, s ovom obitelji sjajnih ljudi koji su nas podržavali. Ostavljam klub u boljem stanju nego kad sam došao. Odlazim zbog privatnih i profesionalnih razloga. Nisam potpisao ni za jedan drugi klub, nemam ljutnje ni prema kome", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dosadašnjih 47 utakmica Tudor je s Olympiqueom ostvario 27 pobjeda, uz sedam remija i 13 poraza. U Ligi prvaka je s dvije pobjede i četiri poraza francuska momčad završila na posljednjem mjestu u skupini s Tottenhamom, Eintrachtom i lisabonskim Sportingom, a u Kupu Francuske je nakon pobjeda nad Rennesom i Paris Saint-Germainom, Olympique ispao u četvrtfinalu na jedanaesterce od drugoligaša Annecyja.

Tudor je s Olympiqueom imao ugovor do 30. lipnja 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo