LAV, PINOKIO I ALIEN / Trolanje na vrhunskoj razini. Dinamo objavio svoju ljestvicu Prve HNL, a Bjelica i Hajduk mogli bi se naljutiti

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Dinamo je umjesto imena klubova stavio emotikone

31.10.2021.
20:21
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih se godina nerijetko mogu vidjeti kojekakva podbadanja i provokacije hrvatskih nogometnih klubova na društvenim mrežama, a posljednju i to poprilično duhovitu objavio je Dinamo.

Najnovija Dinamova provokacija upućena je ostatku Prve HNL. Dinamo se na svom službenom Facebook-profilu oglasio nakon što je Hajduk izgubio od Slaven Belupa i objavili su svoju verziju ljestvice Prve HNL, ali samo prve četvorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je umjesto imena klubova stavio emotikone. Umjesto svog imena na prvo mjesto postavili su emotikon lava, za drugoplasiranu Rijeku stavili su emotikone sidra i vala, valjda zato što su s mora, a onda je krenula provokacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav, pinokio, izvanzemaljac

Osijeku su stavili emotikon Pinokija, a očito su aludirali na nedavnu prepirku napadača Rijeke Josipa Drmića i trenera Osijeka Nenada Bjelice, kojega je Švicarac u jednoj od izjava nazvao Pinokiom.

No, pomalo je enigmatično zašto su Hajduku stavili emotikon izvanzemaljca. Možda zato što su uvijek kontra svega i "sami protiv svih", a jedini put kada se Hajduk dovodio u bilo kakav kontekst s izvanzemaljcima bilo je prije dvije godine kada je Hajduk senzacionalno izgubio od Gzire u pretkolu Europa lige, a tada su pojedine kladionice pisale da su veće šanse da se u Split spuste izvanzemaljci nego da Gzira prođe dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo