TRENUTAK POTPUNOG LUDILA KOJI JE PRELOMIO UTAKMICU CITYJA I PSG-A: / Pogledajte zbog čega je pomahnitali Di Maria dobio crveni

Image
Foto: Profimedia

Utakmicu je na neki način prelomio u korist Cityja incident sredinom drugog poluvremena

4.5.2021.
23:21
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja prvi su finalisti ovosezonske Lige prvaka, oni su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom terenu svladali Paris SG sa 2-0 (1-0) te tako potvrdili 2-1 pobjedu iz prvog susreta igranog u Parizu prije šest dana.

Oba pogotka za City postigao je Mahrez (11, 63).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alžirski reprezentativac doveo je svoju momčad u vodstvo u 11. minuti nakon što je najbolje reagirao na odbijenu loptu nakon udarca De Bruynea, a na 2-0 je povisio u 63. minuti nakon prizemnog ubacivanja Fodena.

Image
Image

Paris Saint-Germain's Angel Di Maria is held back by manager Mauricio Pochettino as he and his team-mates surround referee Bjorn Kuipers after he is sent off during the UEFA Champions League Semi Final second leg at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Tuesday May 4, 2021.,Image: 609261396, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no, Credit line: Profimedia

Incident prelomio utakmicu

Susret u Manchesteru odigran je po nevjerojatnim vremenskim uvjetima za ovo doba godine, nogometaše je na Etihadu gotovo tijekom čitavog susreta ometao snijeg. Isto tako, utakmicu je na neki način prelomio u korist Cityja incident sredinom drugog poluvremena, kada je isključen Angel Di Marija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je u jednom trenutku potpuno izgubio živce i namjerno je nagazio igrača Cityja te se onda još krenuo svađati sa sucem.

Nakon toga PSG se polako počeo raspadati i to je bilo to... Incident pogledajte OVDJE i OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City tako će po prvi put u svojoj povijesti zaigrati u finalu Lige prvaka, a suparnik će mu 29. svibnja u Istanbulu biti bolji iz drugog polufinala u kojemu se sastaju Chelsea i Real Madrid. Prvi dvoboj tih suparnika prošloga tjedna u Madridu okončan je rezultatom 1-1, a uzvrat je na Stamford Bridgeu u srijedu.

Paris SG, pak, nije upio ponoviti prošlosezonski uspjeh kada je stigao do finala Lige prvaka u kojemu je izgubio od Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo