TRENUTAK ISTINE ZA IVANA STRINIĆA: / Srebrnog Vatrenog čeka sudbonosni pregled; Strina otkrio vraća li se profi nogometu

Image
Foto: AFP

'Doktori su oprezni, pušu i na hladno. Još da odradim taj holter, tada ću moći reći da je sve sigurno'

13.11.2018.
8:28
AFP
VOYO logo

Dobre vijesti iz Italije. Lijevi bek hrvatske nogometne reprezentacije i Milana Ivan Strinić vraća se nogometu. Klub će vjerojatno u četvrtak ili petak to i službeno objaviti, budući da je prije toga dužan obaviti još dva mala testa. Kako Sportske Novosti pišu, problema više nema.

SVLAČIONICA VATRENIH NE ODOBRAVA KALINIĆU NAČIN I VRIJEME POKAZIVANJA NEZADOVOLJSTVA: Postoji samo jedan način da se vrati

Napravio preglede u Padovi

Strina je u ponedjeljak napravio pregled u Padovi kod profesora Domenica Corrada, predsjednika Zbora liječnika Talijanskog olimpijskog odbora, kojeg je angažirao Milan. Kako Talijani više ništa ne prepuštaju slučaju nakon iznenadne smrti kapetana Fiorentine Davidea Astorija, jako su oprezni i kod Strinića. Zato još mora obaviti jednu stvar. Od utorka ujutro 24 sata nosit će holter koji će pratiti rad srca, te budu li i ti rezultati dobri, već ovaj tjedan vraća se treninzima u Milanellu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vrlo smo blizu da počnem trenirati. Optimizam je tu'

"Ne mogu još dati izjavu da je sve gotovo jer nije, ali vrlo smo blizu da počnem trenirati. Optimizam je tu. Nisam ni sumnjao da nije u redu, ali doktori su oprezni, pušu na hladno. Još da odradim taj holter, tada ću moći reći da je sve sigurno, da je to što treba biti. Uglavnom, pozitivno je. Da, zaželio sam se nogometa, kako ne bih. Itekako sam ga se zaželio. Eto me na novom početku", kazao je Ivan Strinić za SN.

Image
Image

Croatia's defender Ivan Strinic (L) heads the ball ahead of England's midfielder Jesse Lingard during the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. (Photo by MANAN VATSYAYANA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Na rutinskom pregledu otkrili mu uvećanje srčanog mišića

Ivan se dva tjedna nakon SP priključio pripremama Milana, trenirao je po posebnom programu i onda su mu liječnici na rutinskom pregledu otkrili uvećanje srčanog mišića, uputili ga specijalisti, koji je naredio mirovanje. Srčana mana koju ima nije za zezanciju, iako će, hvala Bogu, sve na kraju biti dobro. Inače, srčani mišić raste zbog povećanih napora i to ima većina vrhunskih sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hipertrofija, odnosno povećanje srčanog mišića, može uzrokovati iznenadnu smrt kod sportaša. Srećom, u Milanellu, kampu talijanskog velikana, na vrijeme su otkrili probleme i Strina će biti u redu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo