ENGLEZI U PROBLEMIMA / Ostali bez igrača od 75 milijuna eura, zbog ozljede u prijateljskoj utakmici propušta Euro

Image
Foto: Profimedia

Englezi su, zajedno s Francuzima, najveći favoriti nadolazećeg Eura, no ovo je za njih ozbiljan udarac

3.6.2021.
20:44
Profimedia
VOYO logo

Engleska nogometna reprezentacija je jučer pobijedila u prijateljskoj utakmici Austriju 1:0 golom 20-godišnjeg napadača Arsenala Bukaye Sake u 56. minuti. 

Nije to bila naročito uvjerljiva predstava Engleza, a dodatno ih je zabrinula i ozljeda koju je krajem utakmice doživio jedan o njihovih najskupljih igrača, desni bek Trent Alexander-Arnold. On je na kraju drugog dijela očistio jednu loptu, a nakon toga je nastavio šepati, a kasnije su Englezi potvrdili i da je ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
QUEEN OUT /

Kraljica neće doći gledati Hrvatsku, a zna se i zašto

Image
QUEEN OUT /

Kraljica neće doći gledati Hrvatsku, a zna se i zašto

Danas stiže vijest koju je na Twitteru objavio novinar Timesa Paul Joyce. On je napisao da će Alexander-Arnold zbog ozljede propustiti nadolazeće Europsko prvenstvo, a potvrdio je to uskoro i engleski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih bekova svijeta

Englezi su, zajedno s Francuzima, najveći favoriti nadolazećeg Eura, no ovo je za njih ozbiljan udarac. Alexander-Arnold je jedan od najboljih bekova na svijetu, a vrijednost mu se procjenjuje na 75 milijuna eura.

S Liverpoolom je osvojio Ligu prvaka i prvenstvo Engleske te s godinama postao stožerni igrač Redsa. Podsjetimo, još prije je zbog ozljede otpao Mason Greenwood, a izbornik Southgate odlučio je da mu ne treba Jesse Lingard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od desnih bekova Southgate ima još čak trojicu s Kieranom Trippierom, Kyleom Walkerom i Reeceom Jamesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo