TRENERI NAKON OTUŽNOG DERBIJA: / Bišćan: 'Na kraju možemo biti i zadovoljni'; Vulić: 'Izgubili smo respekt kod sudaca'

Image
Foto: PIXSELL

Derbi odigran u depresivnoj atmosferi nije pružio puno lijepog nogometa

28.10.2018.
17:55
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 12. kola Prve HNL Hajduk i Rijeka su na praznom Poljudu igrali 1-1 (1-0). Oba gola postignuta su iz kaznenih udaraca, Hajduk je poveo preko Saida (28-11m), a poravnao je Gorgon (50-11m).

Vjetar je sve otežao

Trener Rijeke Igor Bišćan nakon remija na Poljudu (1:1) je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju mogu biti zadovoljan s bodom koji smo osvojili. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno dobro niti nu fazi obrane, a nismo bili ni nživi i brzi u napadu. Našli smo se u minusu potpuno zasluženo, ali ipak su momci shvatili da moramo napraviti nešto više, drugo pluvrijeme smo odigrali agresivnije i izjednačili. Zadnjih 15 minuta smo fizički pali, na kraju nakon izjednačenja ipak moramo biti zadovoljni s bodom.", piše Dalmatinski portal.

"Zna se desiti da više pojedinaca bude indisponirano, vjetar je također otežavao stvai, ali morali smo biti kvalitetniji bez obzira na sve. Trebali smo kvalitetnije izlaziti, nismo smjeli dozvoliti da nas protivnik stavi pod pritisak. Mi smo došli ovdje nastaviti pozitivan niz. Nismo mogli uhvatiti ritam igra i pokazati kvalitetu koju nesporno imamo. Zadovoljan sam s bodom jer nismo zaslužili više od toga.", rekao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vulić o sucima

Hajdukov trener Zoran Vulić nakon remija s Rijekom je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo dobru, kvalitetnu utakmicu, sveli Rijeku na taj jedan udarac, po meni jako problematičan. Ali to se na Poljudu stalno događa. Hajduk je izgubio težinu i respekt kod sudaca, tražimo samo da bude realno i ništa drugo.", piše Dalmatinski portal.

"Odigrali smo dobru utakmicu, osim desetak minuta drugog poluvremena, gdje nas je poremetio udarac Gorgona. Ovo je putokaz kako moramo igrati, Hajduk kod kuće mora igrati ovako. Pobjeda bi nam puno značila, ali ona se nije dogodila. Moramo sad razmišljati o Kupu, dignuti glavu i samo raditi, a bodovi će doći.", rekao je Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo